Wanneer je als bedrijf een groot pand beheerd, komt hier veel bij kijken. Zo is het lastig om continu te weten hoeveel mensen er binnen het terrein zijn, wie dit precies zijn. Dit is belangrijk voor de veiligheid van de aanwezigen. Daarnaast liggen er altijd  indringers op de loer die opzoek zijn naar dat ene gaatje in het je omheining waardoor je aanzienlijke schade kan oplopen. Het is daarom van belang opzoek te gaan naar een partner die een gedegen terreinbeveiliging kan opzetten zodat je deze problemen beter kan beheersen.

Fysieke beveiliging

Door het hebben van zichtbare beveiliging kan men voorkomen dat inbrekers een kans zien om in te breken. Bij veel bedrijven ligt aan een onschatbare waarde aan ICT-producten of andere gereedschappen. Wanneer een bedrijf weet wie er inhouse is kan dit beter worden gemanaged en dus ook gecontroleerd worden.

beveiligingsfilosofie

Voor de juiste beveiligingsfilosofie wordt gekeken naar verschillende aspecten. Deze gaat in de volgorde; Afschrikken, detecteren, vertragen, actie ondernemen en toegang verschaffen. Deze aspecten zorgen ervoor dat indringers worden buiten gehouden, en de aanwezigen sneller in veiligheid kunnen worden gebracht.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *