Bij het leukste restaurant van Nederland, heeft u ook de mogelijkheid om thuis dineren te doen. Bij ons is het namelijk mogelijk om ons heerlijke eten van de menukaart naar ons huis te halen. Wij dachten in sommige gevallen is het leuker om samen of met meerdere gasten lekker thuis te eten en daar te genieten van de heerlijkste culinaire gerechten. Zo kan er ook thuis of op andere locaties worden genoten van de beste gerechten van ons restaurant. Zo wordt dit vaak gedaan met collega’s op kantoor of natuurlijk thuis. Het is mogelijk om voor een grote groep een menu samen te stellen samen met ons. Zo hebt u voor elke gelegenheid het geschikte menu voor u en uw gasten. Het grote voordeel van thuis avondeten via onze menukaart is dat u daarna niet meer naar huis hoeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit dineren bij u thuis. Kijk dan even op de website.

Ga eens lekker thuis dineren

Naast het thuis dineren is het ook mogelijk om bij ons in het restaurant te komen eten. Daarbij ontvangen we u graag in ons sfeervolle restaurant in Linschoten. U kunt hier heerlijk culinair genieten van de best bereide gerechten. Onze chef- kok en gastvrouw maken uw bezoek aan ons restaurant zo aangenaam mogelijk. Onze chef-kok werkt als sinds 2013 in ons restaurant en laat hier dagelijks mensen genieten van de lekkerste gerechten. Onze gastvrouw zal altijd voor u klaarstaan. Door hun eigen werkwijze maken ze voor u de lekkerste gerechten.

Van de kaart of een arrangement

Voor het thuis dineren, kunt u kiezen om een gerecht van onze kaart in huis te halen. Ook kunt u kiezen uit de lekkerste wijnen die voor u klaar liggen. Bij ons is een groot aanbod aan wijn beschikbaar dus bij elk gerecht kunnen we een passende wijn vinden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *