Thuis buikspieren trainen

Buikspieroefeningen voor thuis zijn een de oplossing voor mensen die niet naar de sportschool willen gaan maar toch willen trainen voor een platte en strakke buik. Met de oefeningen die later aan bod komen in dit artikel is het mogelijk om alle delen van je buikspieren te trainen.

Buikspieren trainen voor thuis

Als je je buikspieren thuis wilt trainen is doorzettingsvermogen erg belangrijk. Je zal twee of drie keer per week thuis je buikspieren moeten trainen om resultaat te behalen. Daarnaast zal je moeten letten op je eetpatroon. Gezonde voeding en het verspreiden van je maaltijden over de dag zijn belangrijke aspecten bij het trainen voor een platte en strakke buik. Je zal namelijk door je voeding je vetpercentage omlaag moeten brengen. Hierdoor krijg je de buikspieren waarvoor je zo hard traint ook daadwerkelijk goed te zien.
De voordelen om thuis je buikspieren te trainen zijn dat je geen geld kwijt bent aan de sportschool. Het enige wat je nodig hebt is een fitness matje en een buikspieroefeningen schema. Er zijn nog meer hulpmiddelen die je kan aanschaffen zoals ab straps of een deurtrainer, dit is echter afhankelijk van je eigen behoeftes. Voor een buikspieroefeningen schema kan je kijken op de website van buikspierentraining.nl. Op deze website staan goede oefeningen om je buikspieren thuis te trainen. Daarnaast bieden zij een boek aan die geschreven is door een personal trainer. Met dit boek heb je binnen no-time een strakke buik en resultaat wordt gegarandeerd.

Buikspieroefeningen

De buikspieroefeningen die effectief zijn voor de onderste buikspieren zijn de Knee Raises, de Gedraaide Crunch en de Pulse up. Als je deze oefeningen regelmatig in je trainingsschema opneemt zullen je onderste buikspieren zich goed ontwikkelen.
Een buikspiergroep die vaak wordt vergeten is de core-stability buikspieren. De buikspieroefeningen die goed werken voor de core-stability buikspieren zijn de Plank, de Static V-sit en de Ab roller.
Om een mooie sixpack te krijgen moet je ook de bovenste buikspieren opnemen in je trainingsschema. Bij veel buikspieroefeningen worden deze buikspieren aangesproken. Ga aan de slag met oefeningen als de V-up, de Basis Crunch en de Sit up.
Als je twee tot drie keer per week de bovengenoemde buikspiergroepen traint met de buikspieroefeningen zal je binnen een paar maanden rondlopen met een mooie sixpack.
https://www.buikspierentraining.nl/buikspieroefeningen-voor-thuis/

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *