Er zijn in 2017 veel veranderingen en leuke trends op het gebied van thee en zo ook bij de thee bar. Lees snel verder om helemaal up to date te worden over de thee trends van dit jaar! In de afgelopen jaren komt er steeds meer bijzondere thee op de markt. Zo komt ook losse thee steeds vaker voor. Het assortiment voor losse thee wordt steeds groter en het is op steeds meer plekken te verkrijgen. De bekende thee bar had de losse thee natuurlijk als allereerst in het assortiment en hier zijn nog steeds de meeste soorten te krijgen. Thee wordt ook steeds populairder en steeds stijlvoller. Waar het vroeger suf was om thee te drinken is het nu hip. Wat je naast gewone thee steeds vaker ziet in bijvoorbeeld de thee bar zijn de thee cocktails. Dit zijn cocktails met als hoofdingrediënt thee of ijsthee. Naast de bekende ijsthee en theecocktails komen er steeds meer dranken op de markt die thee als basis ingrediënt hebben. Een voorbeeld hiervan is de Matcha latte of de Golden Milk. Bartenders kiezen ook steeds vaker voor thee in hun cocktail. Er wordt veel geëxperimenteerd met thee in allerlei drankjes.
thee bar
Thee bar komt met nieuwe groene thee
Wat verder steeds meer opkomt zijn de groene theesoorten. Er komen er elk jaar meer bij met andere ingrediënten erin. Verder zien we op het gebied van groene thee dat het in steeds meer landen geproduceerd wordt zoals Colombia, Hawaï en Australië. Thee krijgt daarnaast een andere functie, namelijk de feel good drank! In thee zitten weinig calorieën, maar het is wel lekker om te drinken.
Thee cocktails bij Barista Company
Bij Barista Company worden bij de thee bar heerlijke cocktails gemaakt. Deze thee bar kan ingezet worden op evenementen en feesten en hier kunnen dan de heerlijkste thee cocktails geschonken worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan even op de website van Barista Company!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *