Een kopje thee in de middag, of de buurvrouw die op bezoek kwam om iets af te geven en even blijft bijkletsen met een lekker kopje thee erbij. Je kunt natuurlijk gewoon vragen welk theesmaakje ze willen, of gewoon iets bij het gekookte water leggen, maar het staat net zo leuk om die theezakjes te presenteren in een mooie theedoos van Riverdale. Doordat mensen goed naar de doos kijken om een smaakje uit te zoeken, kijken ze onbewust ook naar de theedoos. Mensen zullen denken en zeggen hoe mooi en stijlvol ze de Riverdale theedoos vinden en hoe goed de theedoos past bij de Riverdale mokken die u al op tafel had staan. Ze zullen zeker  vragen waar u de theedoos vandaan hebt, zodat ze er zelf ook een in huis kunnen halen.

Verschillende theedozen van Riverdale

Je hebt bij Riverdale veel verschillende Riverdale theedozen, je ronde, vierkante en langwerpige kistje, waarvan de bovenkant van glas is. Je hebt theedozen met maar 1 vakje, maar ook met 16 vakjes. Dus heb je vaak maar 1 of 2 smaakjes thee in huis, kies dan voor het kleine vierkante kistje. Maar heb je vaak enorm veel smaakjes in huis hebt omdat je graag houdt van wat afwisseling in de smaakjes, kies dan voor de grote kist of het grote bakje van 16 vakjes. Natuurlijk zijn er ook nog tussenmaatjes met 3, 6 of 9 vakjes. Ook hebben ze bij Riverdale gewoon dienbladen met vakjes erin, deze zou je gewoon op tafel kunnen zetten zonder dat iemand last heeft van de deksel van de Riverdale theedoos.
Bij Riverdale hebben ze witte, grijze, zwarte en houten theedozen. Doordat ook op deze dozen leuke teksten staan, passen ze perfect bij de Riverdale mokken waar u al eerder over heeft kunnen lezen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *