Wanneer u over wilt gaan tot een Tennisbaan huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over verschillende tennisbanen die we hebben ingedeeld over 8 comfortbanen en 12 gravelbanen. We hebben dus altijd wel een baan voor u beschikbaar. De banen die we beschikbaar hebben, zijn eenvoudig online te reserveren op onze website. De tarieven van onze banen verschillen wel sterk in de winter of in de zomer. Alle tarieven die we hebben kunt u vinden op onze website. We maken hierbij echt onderscheidt tussen zomer en winter.

Een Tennisbaan huren doet u eenvoudig bij ons

Sporten is erg gezond en een Tennisbaan huren is de perfecte manier om uw collega’s eens uit te dagen en te verslaan op een andere manier. Er zijn steeds meer bedrijven die bij ons een tennisbaan willen huren en daar verbazen wij ons niet over. Een potje op de gravelbaan of comfortbaan is ideaal om te ontspannen en te verbinden met klanten of met uw team aan collega’s. Uit een recent onderzoek is ook gebleken dat tennis op een positieve manier kan bijdragen aan een cultuur van een bedrijf. Relaties worden er beter van en er wordt op een leuke manier ontspanning gezocht. Zo is er minder ziekteverzuim en worde de prestaties en betrokkenheid van de medewerkers verhoogd. Het huren van een tennisbaan kan dus veel positieve ontwikkelingen met zich meebrengen voor binnen het bedrijf. Er zijn steeds meer bedrijven die bij ons een baan willen huren.

Ontspannen op een positieve manier

Zoals we net vertelde zijn er steeds meer bedrijven die die een Tennisbaan huren willen doen. Ze zien de positieve gevolgen van een baan huren. Verbinden met klanten en daarbij ontspannen is de ideale combinatie die wij willen bewerkstelligen. We hopen u snel te zien op een van onze banen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *