Als je moeite hebt om iedere maand uit te komen, dan zijn er verschillende oplossingen voorhanden. Sommigen zijn van mening dat budgetteren de oplossing is voor financiële problemen. Het klopt dat inzicht in je financiën je een goed beeld geeft van waar het geld naartoe gaat.
Maar inzicht levert nog geen besparingen op. Daarvoor heb je een bespaarplan nodig, waarmee je stap voor stap de rekeningen verlaagt.
Wat zijn de grootste kostenposten? In ieder gezin zijn er paar grote posten: wonen, auto, boodschappen en verzekeringen. Met een bespaarplan kun je deze kosten omlaag brengen. Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er tientallen manieren om geld te besparen. De kunst is om eerst de grootste en makkelijkste besparingen aan te pakken.
Als je een einde aan geldzorgen wilt maken moet je stoppen met teveel betalen. Energie en telecombedrijven bieden nieuwe klanten bijvoorbeeld betere deals dan bestaande. Door over te stappen kun je hiervan profiteren en honderden euro’s besparen. Het is geen uitzondering dat bedrijven bestaande trouwe klanten slechter behandelen dan nieuwe. Waarom zou je loyaal zijn aan zo’n bedrijf?
Supermarkten zijn verslaafd aan prijsaanbiedingen. Als consument hoef je daarom bijna nooit meer de volle prijs te betalen voor basisartikelen zoals wasmiddelen en verzorgingsproducten. Deze zijn altijd wel ergens in de aanbieding met kortingen tot 50%.
Hoeveel kun je dan besparen als je aan de slag gaat met een bespaarplan? Dat ligt eraan welke besparingen zij bieden. Geldreview biedt het eerste bespaarplan waarmee je bespaart op vaste lasten en huishoudelijke rekeningen. Je bespaart dan niet alleen op verzekeringen of energie, maar ook op boodschappen en autokosten. Daarom kun je met dit bespaarplan relatief veel geld besparen; 2.000 euro. Als je echt wilt bezuinigen door bijvoorbeeld een zuinigere auto te gaan rijden kan de besparing nog veel hoger uitvallen.
Je maakt een einde aan geldzorgen met een beter inzicht in de financiën en door actie te ondernemen met een bespaarplan. Dat is de eerste stap op weg naar financiële vrijheid.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *