StadswandelingStadswandeling Zutphen is geen wandeling waarbij saaie feitjes genoemd worden. Tijdens de wandeling wordt u meegezogen in het verhaal over de stad Zutphen. De historie van de Hanzestad wordt door uw eigen storyteller op een unieke manier verteld. Terwijl u wandelt door de Middeleeuwse straten en charmante hofjes wordt u uitgenodigd om kennis te maken met deze unieke stad. U wandelt samen met uw theatrale verteller door de geschiedenis van de stad heen. Tijdens de wandeling maakt u kennis met helden en schurken en leert u alles over de historie van de stad.

Het hele jaar door wordt er een stadswandeling Zutphen georganiseerd.

Het hele jaar door wordt er een stadswandeling door Zutphen georganiseerd. Iedere maand kunt u een plekje reserveren voor uw eigen wandeling door de stad. U kunt vanaf één persoon een plekje reserveren, uiteraard kunt u ook familie en vrienden meenemen. Tijdens de wandeling maakt u kennis met de geschiedenis van uw eigen stad. Misschien heeft u er weleens over gelezen, maar dankzij onze storyteller gaat u de geschiedenis echt opnieuw beleven! Schrijf uzelf direct in voor een wandeling in uw eigen stad.

Stadswandeling Zutphen samen met uw bedrijf.

Wilt u een mooie stadswandeling Zutphen maken? Boek onze theatrale storyteller voor uw eigen bedrijfsuitje vanaf 15 personen. U kunt samen met uw bedrijf een privéwandeling maken door de stad. U kunt zelf bepalen op welke dag u de wandeling gaat maken dit kan het hele jaar door! Na afloop kunt u eventueel genieten van een drie gangen diner met drankjes. Als u liever in de ochtend een wandeling gaat maken, dan kunt u afsluiten met een heerlijke lunch of high tea. Boek vandaag nog uw eigen wandeling door de prachtige stad Zutphen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *