Ga mee op pad met je eigen storyteller tijdens een stadswandeling Haarlem. Tijdens een wandeling door het historische decor van de stad leert u alle geheimen en legendes. Tegenwoordig ligt de stad Haarlem onder de rook van Amsterdam. Vroeger lag dit anders en was Haarlem één van de belangrijkste steden van Nederland. Maak kennis met de Haarlemse helden die alles voor hun stad overhadden. Zo woonde de Graven van Holland in de stad Haarlem en schopte één van de graven het bijna tot keizer van Duitsland. Ga op pad door de rijkdommen van de stad en leer Haarlem op een nieuwe manier kennen.

Ga iedere maand op pad met uw eigen storyteller

Storytrail staat bekend om de unieke manier waarop de stadswandeling georganiseerd wordt door Haarlem, maar ook een stadswandeling door Amsterdam en andere steden. Door de bijzondere manier van vertellen is de stadswandeling al snel uitgegroeid tot het leukste dagje uit met de familie. Storytrail organiseert het uitje iedere maand op vaste data. Het kan soms voorkomen dat er een datum wegvalt of dat er tijdens het hoogseizoen meerdere wandelingen per maand zijn. Op de website kunt u het beste direct een plekje reserveren en direct uw kaartjes kopen met iDeal. U kunt al mee wandelen vanaf één persoon op de vaste data.

Boek een stadswandeling door Haarlem als bedrijfsuitje

U kunt een stadswandeling door Haarlem niet alleen boeken als stadswandeling met het gezin, maar ook als bedrijfsuitje. Als u iedere dag in Haarlem werkt, dan heeft u misschien nog niet de bijzondere historie ontdekt. U krijgt als bedrijf meer binding met de stad door met een storyteller op pad te gaan. Door de leuke manier van vertellen vermaakt uw complete team zich al snel. Vanaf 15 personen kunt u een privéwandeling boeken met uw collega’s. U kunt het dagje uit eventueel compleet maken met een arrangement erachteraan. Als u een bedrijfsuitje boekt, dan kunt u van ons het volgende verwachten:
• Het leukste bedrijfsuitje van Nederland.
• Een andere kijk op de stad waar u dagelijks werkt.
• Geniet achteraf van een high tea of lekker diner.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *