Kickboksen ook voor u?

 
Vechtsport, kickboksen en zelfverdediging heb je in vele soorten en stijlen. Acteurs als Bruce Lee, Tony Jaa, Jean Claude van Damme hebben vechtsport een boost gegeven.
Onder de vechtsport bestaan vele verschillende systemen zoals, karate, muay thai, shaolin kungfu, judo, Brazilian Jiu Jitsu, MMA en vele anderen.
Van al die stijlen en systemen is het kickboksen een van de meest effectieve.

Kickboksen is erg leerzaam.

 
Kickboksen is erg goed te leren, stoten, trappen, sparren alles is mogelijk en aanpasbaar binnen deze mooie sport. U krijgt meer zelfvertrouwen, ontwikkeld een betere conditie en u word er een stuk leniger van.
Het kickboksen in Nederland is op erg goed niveau sommigen noemen het al: Dutch Style Muay Thai of Dutch Style Kickboksen. Grote namen als Ernesto Hoost, Tom Harinck, Rob Kaman, Ramon Dekkers en Fred Royers hebben de sport zo bekend gemaakt dat we echt kunneb spreken  van een trend.

Kickboksen waar te beoefenen?

 
In Nederland heb je veel goede gyms om het kickboksen te beoefenen. Zo ook is er de ‘Narong Gym’ in Kootwijkerbroek in de regio Barneveld. Narong Gym Kootwijkerbroek verzorgt lessen in sportcentrum Topfit te Kootwijkerbroek 
De lessen zijn er zowel voor de jeugd als gevorderden en worden ook gegeven aan mensen die in een wat slechtere conditie zijn. Narong Gym Kootwijkerbroek verzorgd lessen voor jeugd, recreanten, wedstrijd mensen.
 

De instructeur van Topfit Kickboksen

 
De lesgever van Narong Gym is dhr Leroy van Wermeskerken uit Apeldoorn. Leroy doet al erg lang aan kickboksen en pencak silat. Hij besloot om een eigen schooltje te beginnen om de mooie sport uit te dragen.
Naast instructeur kickboksen werkt hij ook als personal trainer bij andere gyms.
 

Kickboksen een GRATIS les?

 
Wilt u ook eens het kickboksen ervaren doe dan eens mee bij Narong Gym te Kootwijkerbroek.  Lessen zijn elke dinsdag van 19:00 tot 20:00 voor jeugd. En van 20:00 tot 21:30 voor volwassenen.
Het adres is: De Standerd 5a, 3774SC te Kootwijkerbroek!
http://kickboksen-kootwijkerbroek.jimdo.com

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *