Als je de App Store van Apple of de Google Play Store opent kun je hier duizenden applicaties vinden. Je hebt van allerlei soorten; van nieuws tot het weer en van educatieve apps tot applicaties die je kunnen helpen bij het sporten. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt er wel een app over vinden. Een groot deel van deze apps zijn overigens spelletjes. Veel smartphonebezitters hebben ook wel één of meer games op een telefoon en het is vaak een leuk tijdverdrijf om dit soort apps te spelen. Als je ergens moet wachten kun je je smartphone uit je zak halen en een paar potjes spelen.
 

Antwoorden

Er zijn veel verschillende game apps te vinden. Je hebt applicaties die je behendigheid spelenderwijs testen, maar je kunt ook je algemene kennis testen of een simpel racespelletje spelen. Vrijwel alles is mogelijk. Bij spellen waar je kennis wordt getest is het handig als je een beroep kunt doen op websites waar antwoorden zijn te vinden. Dat wordt misschien door sommigen gezien als vals spelen, maar het is natuurlijk wel handig. Het kan ook handig zijn als je een bepaald level van een game niet kunt halen. Dan kun je zoeken naar het betreffende level plus eventuele uitleg.
Waar kun je precies de antwoorden vinden? Dit is een veel gestelde vraag. Op een website als www.appverslaafd.nl kun je van veel verschillende app spelletjes antwoorden vinden. Zij hebben een fraai overzicht gemaakt van allerlei games die tegenwoordig door veel smartphonebezitters worden gespeeld.
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *