Af en toe is het leuk om eens iets leuks te doen met je familie. Hierdoor bouwen jullie gezamenlijke herinneringen op in een ontspannen en gezellige sfeer. Een geschikt evenement zoeken, waar elk familielid graag naartoe wilt is soms lastig. Daarom worden er in dit artikel drie leuke familieshows genoemd die je in gedachten kunt houden bij het uitkiezen van een leuk evenement voor jouw familie-uitje.

Spectaculaire familieshows

In de maand april zijn er drie prachtige shows in Ahoy Rotterdam, die zeker een bezoek waard zijn. Ga je er gezellig met familie op uit? Dan zijn deze drie shows zeker een succes, voor jong én oud:

  • Music Show Scotland:  Op 1 april 2017 (géén grap!) vindt dit prachtige concert plaats. Het belooft een zeer afwisselende en onvergetelijke show te worden, die jou en je familie zeker nog lang bij blijft. Pipers (muzikanten die doedelzakken bespelen), drummers, danseressen en een orkest vullen deze avondshow.
  • Appasionata: Een week later op 8 en 9 april 2017 vindt Europa’s meest succesvolle live-entertainmentshow met paarden plaats. De nieuwste show van Appasionata, genaamd ‘Cinema of dreams’ belooft een waar spektakel te worden. De show vindt op beide dagen plaats in de middag, maar op zaterdag kun je ook kiezen voor de avondshow.
  • Holiday on Ice – Believe: Van 13 tot en met 16 april 2017 vindt Believe plaats. Tijdens deze ijsshow staan schaatsers van olympische klasse garant voor kwaliteit en leveren zij topprestaties waar je zeker van zal genieten. Het verhaal dat met Believe wordt neergezet, vertelt een moderne versie van de Romeo en Julia romance. Je kunt kiezen voor middag- en avondshows, afhankelijk van de dag waarop jullie dit evenement wensen te bezoeken.

Parkeren voor de deur

Een familie-uitje is altijd gezellig. Samen hebben jullie een mooie show uitgezocht die jullie willen bezoeken. Er is alleen één ding, waar zetten jullie de auto neer? Het liefste bemachtig je natuurlijk een plekje waar vandaan jullie niet zo ver hoeven te lopen naar de locatie. Vaak ben je echter wel even bezig om een fijne parkeerplek te vinden. Er zijn immers meer mensen die, net als jou, een mooi plekje op korte loopafstand willen bemachtigen. Als je dan toch eindelijk een plekje hebt gevonden, is de kans groot dat deze niet op loopafstand van de evenementenlocatie is. Dit maakt een bezoek aan een evenement vaak niet erg aantrekkelijk.

De oplossing

Ahoy heeft speciaal voor jou als bezoeker een oplossing voor het parkeer probleem bedacht: een parkeergarage voor de deur. Parkeren bij Ahoy Rotterdam is hierdoor super makkelijk. Je kunt de auto gewoon praktisch voor de deur van Ahoy parkeren. Op slechts vijf minuutjes loopafstand kun je jouw auto parkeren tegen een voordelig tarief. Tip: Koop je parkeerticket van tevoren online, zodat je verzekerd bent van een parkeerplaats. Handig, want zo hoef je niet meer naar een parkeerplaats te zoeken en kunnen jullie nog langer genieten van het avondje uit met de familie. Zo wordt een evenement in Ahoy bezoeken nog leuker!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *