Voor een leuke en uitdagende avond of middag ga je natuurlijk naar escape room Maarssen. Bij deze escape room genaamd The Postoffice heeft voor jong en oud uitdaging om de puzzel op te lossen en kamer op tijd te verlaten. Het is niet zomaar gebeurd bij deze escape room. Er moet zowaar hard samengewerkt worden om de oplossing te verkrijgen. In Maarssen staat deze kamer bekend als een lastig op te lossen spel waar je echt het nodige denkvermogen voor nodig moet hebben.

Alles kan bij escape room Maarssen

Het allerbelangrijkst van de escape room Maarssen is samenwerking om de uitweg te vinden. Door alle puzzels op te lossen kom je steeds een stapje dichterbij de uitweg. De puzzels zijn van verschillende niveaus en zijn op verschillende manier uitgestippeld. Dus samenwerking is essentieel om de uitweg te ontdekken. De een is namelijk beter in de ene puzzel dan de ander. Maak gebruik van elkaars kwaliteiten om het snelst de uitweg te vinden. Het hoofddoel van deze escape room is om de fictieve John te vinden die voor het laatste gezien is op het postkantoor waar hij werkzaam was.

Teambuilding is de sleutel naar succes

Voor veel bedrijven die nog willen werken aan het team, is escape room Maarssen de ideale oplossing. Immers is het ook belangrijk om in een bedrijf samen te werken om samen het hogere doel te bereiken. Er zijn ook verschillende arrangementen te boeken bij de escape room. Zo is het mogelijk om met het hele team eerst te gaan eten bij het onbeperkte grillmenu. Hier kunt u eerst met collaga’s een tactiek bedenken voor het ontsnappen van de kamer. Voor meer informatie over deze ervaring en eventueel boeken, kunt u ons altijd bereiken via telefoon, e-mail maar natuurlijk ook via de website. We hopen u snel te zien bij onze escape room.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *