bedrijfsautoMakkelijk en snel uw bedrijfsauto verkopen? Lees dan verder.
Binnen 1 dag kunt u uw bedrijfswagen verkopen voor een uitstekende prijs zonder gedoe. Om te beginnen ontvangt u een gratis en vrijblijvend bod op uw bedrijfsauto. Zo weet u precies wat deze waard is en waarvoor u hem direct zou kunnen verkopen. Ook het verkopen is helemaal gratis dus het is niet alleen kosteloos maar ook risico vrij.

Hoe gaat het in zijn werk

Ons netwerk telt ruim 1.000 RDW erkende autobedrijven. Deze autobedrijven krijgen een notificatie wanneer u uw bedrijfsauto aanmeld. Zij kunnen dan een bod uitbrengen op uw bedrijfsauto. Het hoogste bod sturen wij na 24 uur door. Het bod staat voor een gegarandeerde verkoopprijs. Dit bedrag krijgt u echt in handen als u akkoord gaat met de verkoop. Het bod is helemaal gratis en vrijblijvend. Verkopen van uw bedrijfsvoertuig is dus niet verplicht. Indien u het voertuig wenst te verkopen dan zijn daar ook geen kosten aan verbonden.
Het voordeel van RDW erkende autobedrijven is dat u de bedrijfsauto veilig kunt verkopen en direct de vrijwaring samen met de betaling in handen krijgt. Geen gedoe en geen rompslomp.  Onderhandelen over de prijs is dus niet meer nodig omdat er vooraf al een prijs is afgesproken.

Anoniem uw bedrijfsauto verkopen

De autobedrijven krijgen uw gegevens niet te zien. Deze blijven beschermd totdat u akkoord gaat met het hoogste bod. Indien u het bod afwijst dan worden uw gegevens automatisch verwijderd. In beide gevallen geen kosten voor u.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *