Voel je je al een tijdje niet lekker in je lekker of wil je nu echt eens van je overtollig gewicht af? Wil je dat leuke jurkje of die bikini nu eens aan zonder dat je je hoeft te schamen voor eventuele vetrolletjes of rugvet? Probeer dan eens het ziekenhuisdieet.

Voor wie is het ziekenhuisdieet bedoeld?

ziekenhuisdieetDe naam ziekenhuisdieet is afkomstig van het feit dat mensen met overgewicht die een operatie moesten ondergaan eerst moesten afvallen. Zij kregen dan het zogenaamde ziekenhuisdieet voorgeschreven, waarmee zij in no-time van hun overgewicht af waren.
Om dit snelle resultaat te bereiken dien je bijvoorbeeld de dag met een citrusvrucht te starten om de stoelgang op gang te brengen. Je zult merken dat je tijdens het ziekenhuisdieet veel beter naar de wc kunt. Daarnaast is voor elke dag een speciaal menu opgesteld wat je dient te volgen om het vetverlies zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wil je het ziekenhuisdieet eens proberen?

Zou jij graag snel en gemakkelijk gewicht willen verliezen en denk je dat het ziekenhuisdieet misschien iets voor jou is? Vind dan hier het dieetschema van het ziekenhuisdieet en start direct met afvallen!

Door admin

Een gedachte over “Snel afvallen met het ziekenhuisdieet”
  1. Volgens mij kun je beter geleidelijk gaan afvallen als je per dag300 calorie├źn meer verbrand dan je eet. Verlies je op jaarbasis zo’n 7 a 8 kilo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *