Een evenement in het zonnetje is niet compleet zonder smoothie! Lekker in het zonnetje kun je genieten van een verse smoothie. De lekkere fruitsmaken zijn niet alleen heel erg lekker. Het is ook nog eens gezond om een lekkere smoothie te drinken. Boordevol vitamines, dat is extra lekker ontspannen op bijvoorbeeld een festival. Een smoothie past goed op de meeste festivals, omdat duidelijk te zien is dat festivalbezoekers iets lekkers eten en drinken. Gezond is ‘in’!
 
Voor een festival, een feestje, een opening of een ander evenement, een smoothie bar is de oplossing! Kies voor een leuke smoothie bar en jouw evenement kan niet meer stuk! Een smoothie bar kun je gemakkelijk huren bij Barista Company. Als je een smoothie bar huurt zorg je ervoor dat je gasten een gezonde en lekkere keuze kunnen maken op jouw festival.
 
Een smoothie bar is verkrijgbaar volgens al jouw wensen. Wil je dat alle gasten dezelfde smoothie krijgen? Of wil je een zelfbedacht recept geven aan al je bezoekers? Alles is mogelijk bij Barista Company. Barista Company is het bedrijf dat je kan voorzien van een compleet pakket. Van een leuke stand zoals een oude piaggio of een Citroën busje, tot bedrukte bekers aan toe. Alles is mogelijk bij dit bedrijf. Neem eens contact op met Barista Company om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is.
 
De Barista Company? Past dat wel bij smoothies? Ja zeker wel! Al enkele jaren geleden besloot het bedrijf om ook smoothies, thee en andere producten aan te bieden. Dit beviel heel erg goed en daarom is Barista Company nu ook in te zetten als heuse smoothie company! Omdat iedere situatie anders is en Barista Company iedere situatie los wil zien, maakt het bedrijf graag een offerte op maat voor iedere klant! Neem even contact op om hier meer over te weten te komen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *