Smoothies zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het gezondheid beeld. Ze zitten vol met vers fruit en vitaminen. Daarnaast zorgen ze voor verfrissing en een energie boost. Daarom zijn ze ook nog eens ideaal voor op evenementen en festivals! Je kan deze nu ook aanbieden doormiddel van een smoothie bar. Deze is te huren voor op festivals en evenementen, in de vorm van een foodtruck.
 

Foodtrucks zijn het beeld van de meeste festivals

Het is een echte trend aan het worden en bijna niet meer weg te denken van festivals: foodtrucks. Ze zijn hip en trekken veel mensen aan. Door het aanbieden van smoothies via de foodtrucks trek je nog meer aandacht naar je evenement! De smoothie bar is beschikbaar als gewone, traditionele bar of als foodtruck. Zo heb je dus nog steeds de keuze om het traditioneel te houden of de hippe kant op te gaan. De bartenders die mee komen met de smoothie bar maken de smoothies met de beste ingrediënten. Zo maken zij de smoothies met het beste het beste fruit, groente, zuivel, sappen en kruiden. Zo ontstaan de lekkerste en meest verassende smoothies.
 

Smoothie bar als trend op festivals

Niet lang geleden is de trend gestart dat festivals en evenementen gezonder moeten zijn. Smoothies dragen hier goed aan bij! De festival gangers kiezen dan ook steeds vaker voor een meer gezonde drank in plaats van bier of wijn. Het is dan natuurlijk van groot belang dat je ze dit kan bieden! Door het huren van een smoothie bar, speel je in op de behoefte van mensen en zal het je festival aantrekkelijker maken. Dit geld natuurlijk ook voor de kleinere evenementen.
 
Naast dat je de smoothies zelf samen kan stellen, hebben de bartenders de volgende unieke smoothies bedacht:
– Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.
– Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.
– Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *