De skytec st100 mobiele geluidsinstallatie is meer dan geschikt voor een dj. Wel is het zo dat deze set als het ware compleet is. Het is wel lastig om zelf nog versterkers en/of andere speakers toe te voegen. Dus als je zelf toch liever nog wat dingen wil toevoegen zou het misschien wel eens verstandiger kunnen zijn om een speaker te kopen die eerder in dit artikel al genoemd is.
Voor een dj gemaakt? 
Als je goed kijkt naar de functies die de st100 allemaal bied word het toch al wel snel duidelijk dat het niet echt voor een goede dj geschikt is. Al wil je gewoon op wat feestjes met familie wat muziek draaien dan kun je dat natuurlijk wel doen. Maar of je dan een dj bent? Iedereen kan muziek gewoon afspelen en doorspoelen. Verder is het ook zo dat deze mobiele geluidsinstallatie eigenlijk gemaakt is voor mensen die op een wat kleiner feestje/ vereniging/ of een bijeenkomst wat muziek en gezelligheid willen hebben. Dat verklaart ook waarom er 2 microfoons bijzitten, en een speciale karaoke functie waarmee mensen kunnen zingen. Dit is puur voor de lol.
Toch als dj gebruiken… 
Als je toch als dj de skytec st100 wilt gebruiken kan dit wel. Op de achterkant van de mobiele geluidsinstallatie zitten namelijk een paar speciale input en output knoppen. Verder zitten er nog meer knoppen waar je wat dingen op kunt aansluiten. Het is beperkt, een stuk minder dan bij een normale skytec speaker, maar na wat goed onderzoek en wat aanpassingen is het zeker mogelijk voor u om als dj er mee te spelen en de tent op zijn kop te zetten. Houd er dan wel rekening mee dat de geluids kwaliteit niet het allerbeste zal zijn. Nog een andere tip is om een verlengsnoer met een splits aansluiting te kopen. Je kan dan 1 snoer aansluiten op de speaker, en daar kun je vervolgens weer meerdere apparaten aan koppelen dankzij de splits aansluiting. 1 draad geleidt bijvoorbeeld in 4 draden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *