Sixpack

Dooradmin

nov 30, 2017

Sixpack krijgen

 

Een sixpack is iets wat velen graag zouden willen hebben, maar hoe zorg je ervoor dat je een goed zichtbare sixpack krijgt?

 
Natuurlijk kun je eindeloos buikspieroefeningen gaan doen om een sixpack te creëren, maar dit zal je in de praktijk niet verder gaan helpen. Wat cruciaal is voor een zichtbare sixpack is het hebben van een laag vetpercentage. Een laag vetpercentage krijg je door te sporten in combinatie met goede voeding.
 

Sporten

Voor een optimaal resultaat zul je 2-3 krachttrainingen per week moeten doen en minimaal 2 keer per week een cardio training. De krachttrainingen zijn er om je spieren te behouden, en de cardio om het verbrandingsproces te versnellen. Het is niet nodig om alleen maar buikspieren te trainen, want het is niet mogelijk om plaatselijk vet te verbranden. Het is beter om het hele lichaam te verdelen over de 2/3 trainingsdagen. Bijvoorbeeld: Upper/Lower body of Borst+Triceps, Rug+Biceps & Benen+Schouders.
 

Voeding

Om tot een goede inschatting te komen zul je eerst je caloriebehoefte moeten uitrekenen. Wanneer je deze berekend hebt zul je hier 300 tot 500 calorieën vanaf moeten halen om tot je caloriebehoefte te komen om af te vallen. In principe val je met een negatieve energiebehoefte sowieso af, maar het is natuurlijk wel verstandig om dit in te vullen met gezond eten.
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *