doos surpriseWe zitten nu al weer in Augustus en Sinterklaas staat al weer bijna voor de deur. Nog 3 maanden en dan is het zover.
Sinterklaas betekend voor veel scholieren (en volwassenen): Snoepgoed, Cadeautjes, en… een surprise / gedicht maken.
Sommige mensen vinden een Sinterklaas surprise helemaal te gek en sommige vinden het een regelrechte ramp. De mensen die er een uitdaging in zien zijn vaak personen die net wat creatiever zijn aangelegd.

Surprise maken niet moeilijk

Een Surprise maken is niet moeilijk als je weet wat je wat je wilt gaan maken en hoe je het gaat doen. Vaak begint het met het idee wat voor veel mensen lastig is. Op de website http://surprisemaken.picobit.nl/ kun je enorm veel surprise ideeën opdoen en meteen zien wat je daar allemaal voor nodig hebt.
Begin goed voorbereid aan je surprise en begin vooral op tijd. Met goede hulp valt het maken van een surprise best mee. Op de website kun je ook vragen stellen, dus mocht je niet het juiste surprise idee kunnen vinden of vast lopen met iets, is er altijd gratis hulp.

Enkele surprise ideeën

Maak een smartfoon/tablet, een grote snicker of een zak M&M, een Biertender, of kijk op de website voor nog 100 andere ideeën. Zie een paar regels hoger voor de link. Tot snel bij de beste Surprise website op internet!

Door admin

Een gedachte over “Sinterklaas komt er weer aan: Surprises”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *