Deze zomer zijn er verschillende sieraden trends waar sieradenmerken op in kunnen spelen. Allereerst is het steeds populairder om je sieraden te personaliseren. Zo komen veel sieradenmerken met sieraden waar je hangertjes aan kan hangen met je eigen initialen of die van je geliefde. Zo is de kans klein dat je iemand tegenkomt met hetzelfde sieraad als jij. Daarnaast zien we dat verschillende lagen sieraden steeds meer opkomt. Denk bijvoorbeeld aan een armbandje gecombineerd met een horloges of meerdere kettinkjes van verschillende hoogtes tegelijkertijd dragen. Zo hoef je niet te kiezen tussen je lievelingskettinkjes, maar je kan ze gewoon tegelijkertijd dragen!

Bron Jewelry collectie
Bron Jewelry heeft een uitgebreide collectie van armbanden, ringen en oorbellen. BRON Jewelry karakteriseert zich door de felle kleuren die deze collectie heeft. Dit sieradenmerk heeft diverse soorten edelstenen waar je uit kan kiezen. Het is daarom ook mogelijk om de sieraden die je kan kopen helemaal naar eigen smaak te veranderen. Het bedrijf werkt alleen maar met hoogwaardige materialen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Het is dan ook de bedoeling om de sieraden van BRON jewelry vaak te dragen, het is geen exclusief sieraad die je alleen met bijvoorbeeld een galafeest kan dragen, de sieraden zijn ook geschikt om op casual momenten te dragen zoals bijvoorbeeld een feestje.
Ringen combineren
Naast het combineren van kettinkjes en meerdere armbandjes, is het combineren van ringen ook steeds meer in de mode. Het is in 2018 helemaal in om met veel opvallende sieraden te lopen, val op en draag jouw favoriete sieraden allemaal tegelijkertijd! Een andere trend die we steeds meer zien langskomen zijn de earcuffs. Dit zijn oorbellen waarvoor je niet altijd een gaatje hoeft te hebben, ze worden ook vaak om je oren heen geschoven en beslaan een groot gedeelte van je oor. De laatste trend die we veel zien, is de minimalistische trend, het wordt steeds populairder om een kettinkjes te dragen met een klein minimalistisch hangertje bijvoorbeeld of een dun armbandje met weinig eraan.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *