De bekendste badplaats van Turkije is Side. De oude stad is in een aantal jaren uitgegroeid tot een waar vakantieparadijs. De toeristische vakantiecomplexen liggen vrijwel allemaal direct aan het mooie zandstrand van Side. Doordat de vakantiecomplexen reusachtig zijn is het in principe niet eens nodig om van het resort af te gaan maar dat zou zonde zijn want Side is een ge-wel-dig mooie stad met een historisch centrum en ook de directe omgeving van Side is wondermooi. Side heeft de perfecte mix van ingrediënten die ervoor zorgen dat het een onvergetelijke vakantie zal worden in deze badplaats. Er zijn veel mooie hotels en resort in Side te boeken!
Er zijn ongelooflijk veel hotels in Side en de één is nog mooier dan het andere hotel. Het Crystal Admiral Resort & Spa steekt er wel met kop en schouders bovenuit want dit is echt in één woord een fantastisch hotel. In het resort kunnen de gasten 24 uur per dag eten en drinken zonder dat ze er ook maar één euro voor hoeven te betalen. Het ruim opgezette resort beschikt tevens over een Aquapark met verschillende glijbanen. De omgeving van het Crystal Admiral Resort & Spa is ook oogverblindend mooi. Het is een waar paradijs voor families met kinderen en dat zijn ook de meest geziene gasten van het hotel.
Het grootschalige vakantiecomplex van Crystal Admiral Resort & Spa beschikt maar liefst over meer dan 800 kamers verdeeld over 6 etages. Het vakantiecomplex beslaat maar liefst 50.000m2 en hier zijn echt alle faciliteiten aanwezig die benodigd zijn om een geweldige vakantie te ervaren aan de prachtig mooie Turkse Rivierá. Vooral kinderen zullen zich opperbest vermaken in dit mooie hotel want er zijn verschillende animatieteams, shows, speeltuinen, game rooms en ook het Aquapark draagt bij aan het plezier voor de kinderen. Boek vandaag nog een vakantie met het hele gezin naar het mooiste resort van Side!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *