Op een zomerdag gingen wij met het gezin winkelen want ik, mijn vrouw en de kinderen hadden nog een aantal kledingstukken nodig. Wij maken daar een dagje uit van, dat vinden wij als gezin leuk om te doen. Wij kopen kleding en een cadeautje voor de kinderen en gaan tussen door lunchen en ‘s avonds nog uit eten. Eenmaal in de stad gingen wij eerst voor de kinderen de kleding kopen, tussen door nog voor mijn vrouw en dan gaan wij voor mij kijken. Maar het duurde zo lang met passen van de kleding, dat we besloten hadden om eerst te gaan lunchen. Dus ik zet mijn nieuwe  zonnebril af en leg het op tafel en gaan bestellen en hebben gegeten en daarna zijn wij verder gaan winkelen.
 
Daarna was ik aan de beurt dus wij liepen de winkel in waar ik graag kom, daar hebben ze vind ik mooie kleding. Mij vrouw en ik kozen wat t-shirts uit en ik liep het pashokje in om ze aan te passen, zet mijn zonnebril af pas de t-shirt en loop daarna het pashokje , en vergeet zo mijn zonnebril mee te nemen. Maar ik had dat totaal niet in de gaten. Wij liepen rechtstreeks door naar een restaurant om wat lekkers te eten en drinken. Nadat wij klaar waren met eten lopen wij aan en wil ik mijn zonnebril opzetten omdat ik last had van de zon, toen pas kwam ik er achter dat ik het kwijt was. Dus ben ik terug gelopen naar de winkel waar wij het laatst waren geweest, en heb in het pashokje gekeken om te kijken of de bril daar nog lag, maar het lag er niet meer. Een dag later ben ik meteen een n ieuwe wezen halen want zonder zonnebril is niet fijn in de zomer.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *