Shared dining restaurants schieten de laatste jaren uit de lucht . Het concept wordt steeds populairder: gerechtjes bestellen die met elkaar gedeeld kunnen worden. Het concept is vooral zo populair, omdat het erg gezellig is om veel te delen. Verder kan je o deze manier allemaal verschillende gerechtjes uitproberen. Er zijn inmiddels verschillende concepten wat shared dining betreft. Voorbeelden hiervan zijn tapas, sushi of chinees. Wil je binnenkort uit eten en ben je nog op zoek naar een shared dining restaurant Gouda? Dan is Happz een echte aanrader!
Echte aanrader shared dining restaurant Gouda!
Als je op zoek bent naar een leuk shared dining restaurant Gouda is Happz een echte aanrader. Dit restaurant kenmerkt zich doordat er uit gerechtjes van over de hele wereld gekozen kan worden. Daarnaast kan er uit hoofd, voor en nagerechtjes gekozen worden. Alles kan dus door elkaar gegeten worden als je dat wil. Voorbeelden van voor en hoofd gerechtjes zijn spiesje van zalm, kabeljauw en gamba, gebakken kruidenkaas, penne carbonara, garlic bread, quiche met prei en camenbert of een flammkuchen met pulled chicken en kerrie. Voorbeelden van nagerechtjes zijn bastogneparfait, tiramisu, chocomouse en panna cotta. Veel verschillende soort gerechtjes waaruit gekozen kan worden dus. Daarnaast is er op woensdag en de donderdag nog een speciale actie: dan kan er namelijk voor maar €25 onbeperkt gegeten worden! Normaal wordt er per gerecht betaald. Daarnaast is er op de vrijdagavond nog een speciale actie waar voor €24 2 voorgerechtjes, 2 nagerechtjes en 3 hoofdgerechtjes gekozen kunnen worden. Wacht niet langer en kom snel naar Happz restaurant Gouda om alles te proeven!
A la carte ook mogelijk
Naast het share en taste concept biedt Happz restaurant Gouda ook een a la carte menu aan. Voorbeelden van gerechten zijn gambaspies, ossenhaasspies of zalmspies. Er kunnen ook a la carte taste en share gerechten besteld worden. Verder kan er bij Happz ook eten afgehaald worden. Hier is een aparte menukaart voor. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om meerdere share en taste gerechtjes uit te kiezen voor een bepaald aantal personen. Kijk snel op de website voor meer informatie over alle menukaarten en hopelijk tot ziens bij Happz!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *