Heb jij binnenkort een etentje gepland, maar ben je nog op zoek naar een leuke tent waar je een hapje kunt eten? Denk dan eens aan de historische stad Delft! Delft is een prachtige oude stad met veel gezellige pleinen en horeca gelegenheden. Overdag kan je heerlijk door de oude stad heen slenteren en alle rijkdom aanschouwen. De pleinen liggen er overdag nog rustiek bij, maar zodra ’s avonds de cafés en restaurants vol stromen, wordt het een levendige boel op de pleinen. Een enorm sfeervolle stad, waar je ’s avonds de gezelligheid proeft. Met een diner Delft kom je dus nooit bedrogen uit.
 

Diner Delft

Het weekend in Delft begint eigenlijk al op de donderdag. De vele studenten die de stad rijk is, gaan op donderdagavond massaal op stap en maken de oude vesting tot een plek vol gezelligheid. Eén van de pleinen waar deze gezelligheid vooral voelbaar is, is op de Beestenmarkt. Dit plein behoort tot de mooiste pleinen van Nederland, zo niet is het zelfs de mooiste! Aan dit plein zijn tientallen horecagelegenheden gevestigd. Niet zo gek ook, want met het prachtige uitzicht over het plein die overdekt is met bomen, is dit natuurlijk de perfecte plek voor een diner Delft. Bij goed weer zitten de terrasjes buiten helemaal vol. Binnenruimte is er echter ook bij de meeste restaurants en cafés. Net als bij Belgisch Biercafé Belvédère.
 

Belgisch Biercafé Belvédère

Een diner Delft kan je perfect nuttigen bij Belgisch Biercafé Belvédère. Hier kan je heerlijk genieten van de sfeer van een bruin café, onder het groot genot met een van de dertig speciaal bieren van de tap. Je kan hier dus heerlijk de hele avond vertoeven met een stel vrienden, je voetbalteam of weer een goed gesprek met jouw broer. Een diner Delft zal bij iedereen in de smaak vallen, vooral vanwege de geweldige entourage.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *