Serveerplanken zijn ideaal voor etentjes. Tegenwoordig is het ‘’shared dining’’ concept helemaal in. Maar ook voor gewone hapjes en maaltijden is de serveerplank perfect om alle lekkernijen op uit te serveren.

Toepassingen serveerplanken

De serveerplank kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Er zijn verschillende soorten stijlen waaruit u kunt kiezen. Lees de mogelijkheden hieronder.

Shared dining

Bij shared dining draait het om eten delen met uw geliefden. Sharing is caring is een term die tegenwoordig vaak voorkomt. De sfeer is bij shared dining het belangrijkst. Bereid allemaal kleine hapjes voor, of juist grotere maaltijden die jullie goed kunnen delen.

Buffet

Bij een buffet is het makkelijk om alle hapjes uit te serveren op een serveerplank. Dit scheelt aardig wat heen en weer lopen. Neem verschillende serveerplanken en richt deze naar productsoort in, bijvoorbeeld een kaasplank, vleeswarenplank, plank met vegetarische hapjes en verschillende planken met warme en koude maaltijden.

Bourgondisch genieten

Bourgondisch betekent van het leven genieten. Een groot glas bier met grof bestek hoort hierbij. Een houten serveerplank hoort hier helemaal in thuis. De dikke eikenhouten planken hebben een robuuste uitstraling. Doordat in alle bomen de nerven en naden anders lopen, is elke plank uniek.

High tea/high wine

Tijdens een high tea of high wine worden er verschillende kleine hapjes geserveerd. Deze hapjes kunt u direct op de serveerplank serveren of in kleine glaasjes of op kleine bordjes. Voor een high tea is een porseleinen serveerplank geschikt, die u laat matchen bij de theekopjes en bordjes. Bij de sfeer van een high wine past de houten serveerplank het best. Deze steekt mooi af bij de kristallen wijnglazen.
Serveerplanken zijn er in allerlei soorten en maten. Van rond, vierkant tot rechthoekig, er is altijd een serveerplank die op uw wensen aansluit. Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u gegarandeerd de juiste serveerplank. Neem een kijkje in de webshop of neem contact op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *