De 5-wiel scootmobiel Quingo Flyte is door scootmobielpagina uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar 2015. Wat deze scootmobiel bijzonder maakt is dat u hem zeer gemakkelijk kunt vervoeren in uw auto, zonder dat u hem er in hoeft te tillen. De Quingo Flyte heeft namelijk een bijbehorend Flyte station dat de scootmobiel veilig en stabiel vastzet in uw auto. Dit past zelfs in kleine auto’s. Het Flyte station bestaat onder andere uit een lichtgewicht aluminium oprijplaat die gemakkelijk te plaatsen is. Met behulp van een eenvoudige afstandsbediening, bestaande uit slechts twee knoppen, rijdt u uw scootmobiel eenvoudig in en uit de auto. In minder dan 60 seconden kunt de scootmobiel laden en lossen.
De Quingo Flyte heeft een draagvermogen van 160kg. Dankzij de vier ultradunne batterijen heeft deze Quingo een maximaal bereik van maar liefst 37 kilometer. Dit kan zelfs uitgebreid worden tot 50 kilometer.
Naast het feit dat de Quingo Flyte zeer eenvoudig transportabel is, bezit hij tevens dezelfde kwaliteiten als elke andere 5-wiel scootmobiel. Een 3-wiel scootmobiel heeft net als een 5-wiel scootmobiel veel beenruimte, maaris daarentegen minder stabiel, waardoor deze snel kan kantelen. De Quingo heeft een korte, stabiele draaicirkel. Een 4-wiel scootmobiel is stabieler dan de 3-wiel scootmobiel, maar heeft weinig beenruimte en een grote draaicirkel. De 5-wiel scootmobiel heeft de voordelen van de 3-wiel en de 4-wiel scootmobiel gecombineerd.
Naast bovengenoemde kwaliteiten van de Quingo Flyte, heeft deze scootmobiel nog meer voordelen. De zitpositie is verhoogd en de voetpanelen zijn verstelbaar. Dit zorgt voor de meest ideale ergonomische zithouding, waardoor deze scootmobiel ook ideaal is voor langere ritten. Dit alles bij elkaar maakt de Quingo Flyte tot scootmobiel van het jaar 2015!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *