Schoonmaken is van veel mensen zeker geen grote hobbie. Wij hebben een aantal tips die dit klusje een stuk beter maken. Heb jij voor de ramen leuke luxaflex hangen, maar weet je niet hoe je deze het beste schoon kan maken? Leg deze in een badje met Biotex en laat ze hier ongeveer 30 minuten liggen, spoel ze daarna allemaal af met lauw water en ze zien er weer uit als nieuw. Zelfs vieze rookaanslag verdwijnt op deze manier van je luxaflex! Heb jij geen luxaflex, maar lamellen voor je ramen hangen? Pak twee washandjes, doe ze om je handen en maak ze nat en maak de lamellen makkelijk en snel schoon op deze manier.
Overige schoonmaaktips
Naast bovenstaande schoonmaaktips, hebben wij nog veel meer nuttige tips! Zijn de voegen tussen jouw tegels vies en weet je niet hoe deze het best schoongemaakt kunnen worden? Maak een mengsel van bleek en soda, smeer hier de voegen mee in en laat het vijftien minuutjes intrekken. Spoel daarna alles af met wat water en het is weer mooi schoon! Ga jij onze tips toepassen? Bespaar een hoop tijd en moeite!
Schoonmaakbedrijf Dordrecht
Je kan ook een schoonmaakbedrijf Dordrecht inhuren wanneer er veel moet gebeuren. Grote bedrijfspanden maken het meest gebruik van schoonmaakbedrijven aangezien hier veel en regelmatig schoongemaakt moet worden. Wanneer je op zoek gaat naar een schoonmaakbedrijf is het een goed idee om van tevoren veel onderzoek te doen. Bedenk eerst waarom je een schoonmaakbedrijf inhuurt, wat vind je belangrijk dat het schoonmaakbedrijf in ieder geval kan, dus wat zijn je eisen? Verder is het belangrijk om je af te vragen welke diensten er zeker in het pakket moeten zitten zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Denk daarnaast goed na welke prijs het allemaal maximaal zou mogen kosten zodat je hier ook rekening mee kan houden bij de zoektocht.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *