Een vies schoolgebouw, een bedrijfspand met stinkende wc’s, of een woning met vlekken in de vloer. Dit zijn allerlei punten die ergernis en problemen op leveren. Deze vieze situaties kunnen veel bacteriën, virussen en ziekteverwekkers bevatten. Soms wel zo erg dat het de volksgezondheid in gevaar kan brengen. De mensen die hier dan langs komen lopen dan ook het risico om er mee besmet te raken. Schoonmaakbedrijf Zoetermeer is hiervoor de redder in nood.
 

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer zet net dat stapje extra

De meeste schoonmaakbedrijven zijn vaak de deur al uit wanneer ze denken dat de klus geklaard is, maar dit vaak niet zo is. Of ze willen alleen maar komen wanneer het hun uit komt en voor hoelang ze er voor hebben. Hiermee wordt het feit bedoeld dat wanneer ze een uur hebben staan, ze na dat uur ook echt weg zijn. Schoonmaakbedrijf Zoetermeer doet het anders! Zij zetten dat stapje extra om U beter te kunnen helpen. Zo gaan zij bijvoorbeeld alleen weg wanneer de klus echt geklaard is, en wanneer zij zeker weten dat het schoon is. Ook zorgen zij er voor dat ze alle tijd voor je hebben. Zo werken zij niet zo zeer met de agenda zoals de andere bedrijven.
 

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer biedt meer door verschillende specialisaties

Dit bedrijf onderscheid zich nog meer op andere vlakken. Zo bieden zij verschillende specialisaties. Aan de hand hiervan hebben zij expertises op meerdere vlakken en kunnen ze met elke situatie, optimaal oplossen. Hieronder is een kleine greep uit de specialisaties:
 

  • Specialistische reiniging zoals gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud
  • Een contactpersoon met veel kennis, hierdoor hoeft U niet telkens alles (opnieuw) uit te leggen.
  • Branche specifieke opgeleiden personeel
  • Calamiteitenservice die 24 uur per dag voor U klaar zit. Zo kunt U altijd terecht wanneer er iets gebeurd en U direct hulp nodig heeft.
  • Vervangende spoedservice. Dit is bedoeld om U snel te hulp te schieten wanneer andere bedrijven het af laten weten of niet op komen dagen.

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *