schoonmaakbedrijf ridderkerkOp zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Ridderkerk? Maak kennis met Volwerk Cleaning een bedrijf uit Rotterdam met meer dan 40 jaar ervaring. Buiten schoonmaakwerk in Rotterdam zijn we ook actief in de regio Ridderkerk. U kunt op ons rekenen als u op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Wij hebben voor u op een rijtje gezet waarom een schoonmaakklus bij ons wel betrouwbaar is:

  • Wij werken bijna alleen met vast personeel.
  • 60% van ons personeel werkt al langer dan 10 jaar bij ons.
  • Geen contracten met kleine lettertjes.
  • Offertes met duidelijke afspraken.
  • U krijgt bij ons altijd wat u verwacht.
  • Klachten? Wij lossen deze dezelfde dag nog op.
  • Bij ons heeft u altijd uw eigen contactpersoon voor vragen of klachten.

Duidelijke offertes bij Volwerk Cleaning

Het is belangrijk dat u met een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk altijd duidelijke afspraken maakt. Het komt helaas te vaak voor dat u te maken krijgt met extra kosten. In de kleine lettertjes stond bijvoorbeeld dat bepaalde werkzaamheden waren uitgesloten. Bij ons krijgt u echt: “What you see is what you get” en u kunt dus altijd duidelijke offertes verwachten. U mag altijd uw offerte en de werkzaamheden met ons nalopen en bij eventuele klachten lossen wij dit binnen 24 uur op. De klant is bij ons tenslotte altijd koning!

Mogen we binnenkort bij u aan de slag?

Volwerk Cleaning weet van aanpakken en stelt graag een werkschema voor u op. Iedere klant is anders en wij doen dus niet bij iedereen hetzelfde. We kijken graag naar wat er nodig is om aan uw eisen te voldoen. Zo streven we altijd naar het maximaal haalbare bij iedere klant. Waar komt u dit nog tegen als u een schoonmaakbedrijf in Dordrecht of Ridderkerk zoekt? Ons personeel steekt graag de handen uit de mouwen om binnenkort bij u aan de slag te gaan.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *