Schoonmaakbedrijf DordrechtSchoonmaakbedrijf Volwerk Cleaning Service is meer dan een standaard schoonmaakbedrijf. Wij hebben hart voor ons werk en stralen dit ook uit naar de buitenwereld. Onze klanten hebben bij ons altijd een streepje voor. Onze klanten bevinden zich in Dordrecht en de wijde omgeving.
U kunt bij schoonmaakbedrijf Volwerk Cleaning Service terecht voor de reguliere schoonmaakklussen zowel wanneer het u uitkomt op oproepbasis als op contractuele basis. Ook kunnen wij indien gewenst de kleine klusjes op ons nemen zoals het wegwerken van de afwas of het aanvegen van uw stoep. Daarnaast onderscheiden wij ons van andere schoonmaakbedrijven in de omgeving van Dordrecht doordat u bij ons ook terecht kunt voor de meer specialistische klussen. Hieronder valt onder andere de reiniging van uw vloer en hebben specialistische kennis in huis voor de reiniging van verschillende typen vloeren.
Neem contact op met ons als uw schoonmaakbedrijf Dordrecht.

De reiniging van uw tapijt

Schoonmaakbedrijf Volwerk Cleaning heeft veel ervaring met tapijtreiniging. Wij reinigen uw tapijt via de methode Host Sponges. Dit is een unieke technologie waardoor het mogelijk wordt om vuil op te lossen, vast te houden en vervolgens te absorberen. Deze methode is geheel milieuvriendelijk en zeer effectief, zo verwijdert het 78% van de stofmijt, 85% van de schimmelsporen en allergische stoffen van katten en 75% van de allergische stoffen afkomstig van stofmijt. Schoonmaakbedrijf Volwerk Cleaning heeft ook veel kennis in huis voor het reinigen en verwijderen van krassen en oneffenheden van uw PVC- of linoleumvloer. Is uw bedrijf gevestigd in Dordrecht of de regio van Dordrecht? Neem dan contact met ons op als u meer informatie wilt over onze diensten en tarieven.

Schoonmaakbedrijf Dordrecht, ook voor de reiniging van uw natuurstenen vloer!

Wij nemen daarnaast ook op 100% ecologische verantwoorde manier de reiniging van uw natuurstenen vloer voor onze rekening. Eens in de zoveel tijd is dieptereiniging een must voor uw natuursteen. Dit zorgt ervoor dat ingelopen vuil, oude waslagen, impregneer resten en lekken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat volledig herstel van de tekening en kleur van uw natuursteen.
Schoonmaakbedrijf Volwerk Cleaning Service is in Dordrecht is uw partner in schoonmaak en thuis in alle facetten van het vak.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *