We hebben allemaal wel eens last van een droge huid, een pukkeltje of van een bad hairday. De vraag is: hoe gaan we hier mee om en wat doen we er tegen? Er zijn tal van trucjes en methodes voor een betere huid, glanzend haar en om je eeuwige wallen weg te werken. Sommigen heb je al ontzettend vaak gehoord, maar het blijft gewoon een feit dat gezond eten en drinken erg goed voor je lichaam is. Veel water drinken en veel groenten eten. Ook weet iedereen dat sporten erg goed is voor je gezondheid. Je blijft fit en je bouwt conditie op. Maar welke andere tips kunnen je helpen bij een ideaal schoonheidsbeeld?4344385794_46ee910006_m
 

Tips en trucs

Er zijn een groot aantal trucjes die je toe kunt passen. Het is de vraag of ze ook echt werken, maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

  • Neem een afwisselende douche, verstel het water van koud naar warm. Het koude water bevordert je bloedsomloop.
  • Geen scheerschuim meer om je benen te scheren? Gebruik gewoon crèmespoeling. Leuke bijkomstigheid is dat je benen niet droog worden.
  • Mascara bijna op? Doe er een druppeltje water bij en je kunt er nog even mee door. Bij waterproof mascara is het handig om een drupje olie te gebruiken.
  • Haal te allen tijde je make-up eraf voor je gaat slapen. Het is een kleine moeite, maar je huid herstelt zich gedurende de nacht.
  • Zorg goed voor je haar en ga om de drie maanden naar de kapper.
  • Gebruik een beetje babyolie voor zacht en glanzend haar.
  • Maak een washandje nat met heet water en leg deze op je gezicht. Dit zorgt ervoor dat je poriën open gaan staan. Laat het twee minuten liggen en spoel daarna je gezicht met koud water. Breng daarna pas je make-up aan. Ook als je gaat slapen is dit erg goed om te doen.

 

Geen wenkbrauwen?

Het kan heel goed zijn dat jij heel erg blond bent van jezelf en dat je bijna geen wenkbrauwen hebt. Wenkbrauwen kunnen juist heel belangrijk zijn voor je uitdrukking en uitstraling. Het wordt daarom als erg vervelend ervaren. Gelukkig zijn hier ook alternatieven voor. Je kunt natuurlijk met een wenkbrauwpotlood in de weer gaan, maar je kunt ook je wenkbrauwen laten tatoeëren. Middels de innovatieve methode micropigmentatie van Nouveau Contour kun je wenkbrauwen laten zetten maar ook eyeliner, lipliner en kun je littekens camoufleren. Laat dit wel door een specialist doen, want je moet er voor opgeleid zijn en je hebt speciale apparatuur nodig. Mocht het jou wat lijken om dit te gaan doen? Volg dan zelf de opleiding tot micropigmentatie specialist.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *