In de winter heb je vaak niet zo door dat de ramen vies zijn. Je gaat in het donker naar je werk en komt in het donker weer thuis. Maar als het dan eenmaal weer zonnig begint te worden dan is het duidelijk zichtbaar. Al het vuil wat op de ramen is geplakt. Ik had het laatst ook ineens door. Net als al het andere schoonmaak werk, is de ramen wassen ook niet het leukste klusje wat er is vind ik zelf. Zeker als het ruiten zijn op moeilijk hoge plekken.
De ruiten moeten minimaal eens in de maand schoon gemaakt worden. Dat is wel het mooiste. Maar wie heeft daar nou zin in. Daarom raad ik je ook aan op een glazenwasser in te schakelen. Ze zijn niet zo duur, zeker niet als je gelijk zorgt dat de ramen bij de buren ook gewassen moeten worden. Spreek dus wat af met je buren om zo de kosten te drukken.
Een glazenwasser in Leiden of omstreken is zo gevonden bij BesteBedrijven.nl. Het platform voor ondernemers die lokaal beter vindbaar willen zijn op het internet. Ook kun je er gemakkelijk meerdere glazenwassers vergelijken door eenmalig een bericht te sturen naar alle glazenwassers tegelijk. Hoe handig is dat! Zo heb je binnen de kortste keren weer schone ruiten.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *