Ooglaseren laat je weer scherp zien zonder bril of contactlenzen. In dit informatieve artikel over ooglaserbehandelingen vertellen wij u alles over ooglaseren. Ooglaserbehandelingen zijn de laatste jaren enorm in popularitein toegenomen. Of u nu bijziend of verziend bent, met een ooglaserbehandeling zorgt u ervoor dat u net zo scherp ziet als met uw bril of lenzen op, alleen dan zonder deze ook daadwerkelijk te dragen. Dankzij de allernieuwste technieken en modernste manier van ooglaseren, een volledig computergestuurde behandeling is ooglaseren zeer veilig bewezen.
Waarom uw ogen laten laseren
Wanneer u last heeft van een oogafwijking en u hulpmiddelen nodig heeft om scherp te kunnen zien kunt u overwegen om uw ogen te laten laseren. Lenzen of een bril kunnen ook vervelend zijn bij bepaalde sporten die u doet. Mocht u om wat voor reden last hebben van uw bril of lenzen, dan is een ooglaserbehandeling dé oplossing om van deze ongemakken af te komen. Op Ooglaseren Overogen kunt u meer informatie vinden over verschillende ooglaserbehandelingen
Is ooglaseren iets voor u?
Elk oog is anders en daarmee ook elke oogafwijking. De meeste oogafwijkingen, zoals bijziendheid, verziendheid, cilinderafwijkingen of ouderdomsverziendheid (leesbril) zijn te verhelpen door refractieve oogchirurgie. Om te kijken of uw ogen in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling is het verstandig een afspraak voor een vooronderzoek te maken, dan kan worden vastgesteld of uw ogen in geschikt zijn voor het ooglaseren.
De veiligste ooglaserbehandeling ter wereld
Een van de veiligste ooglaserbehandeling ter wereld is de IntraLasik Femtosecond methode. Door deze ooglaserbehandeling wordt de ingreep volledig computergestuurd waardoor de kans op complicaties tot het minimum beperkt worden. Bij het op deze manier uitvoeren van ooglaseren wordt er een flapje gemaakt met een computer. Het flapje wordt gelift en de laser corrigeert de oogafwijking. Het flapje wordt teruggelegd om het herstellen te bevoreden en hierna kan het herstel van de behandeling beginnen. De IntraLasik Femtosecond corrigeert binnen enkele seconden het oog.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *