Schade aan de auto opgelopen? Dat is heel vervelend. Een auto is daardoor ineens een heel stuk minder waard. Gelukkig is er nog een manier om alsnog de beste prijs voor je schadeauto terug te krijgen. Lees verder…
 
schade autoVia de website VerkopenSchadeauto.nl kun je op een heel eenvoudige manier je schade auto alsnog voor een goede prijs verkopen. Binnen 1 dag ontvang je het hoogste bod afkomstig van duizenden RDW erkende autobedrijven. Het ontvangen van een bod is helemaal gratis en vrijblijvend. Je maakt dus geen kosten en bent niet verplicht je schadeauto te verkopen. Ben je het eens met het hoogste bod en wil je daarvoor je schadeauto verkopen dan kan dat direct geregeld worden. Het mooie is dat verkopen ook niets kost.

Hoe werkt het

Je schadeauto komt voor 24 uur in de veiling te staan waar RDW erkende autobedrijven op ingeschreven zijn. Zij kunnen een bod uitbrengen op je auto. Het hoogste bod krijg je doorgestuurd. Het bod dat je ontvangt is de gegarandeerde verkoopprijs. Je weet dus van te voren precies wat je auto nog waard is en waarvoor je hem kunt verkopen.

Aanmelden

Zoals eerder gezegd is aanmelden helemaal gratis. Binnen een paar minuten staat je auto anoniem online en kan het bieden van start gaan. Het voordeel van anoniem zijn is dat je niet door alle bedrijven direct benaderd wordt met individuele biedingen. Je krijgt alleen het hoogste bod te horen zodat je geconfronteerd wordt met de aller beste prijs.

Het beste bod

De RDW erkende autobedrijven zijn o.a. experts in het herstellen van schade en kunnen tegen inkoopprijzen schades herstellen. Hierdoor maken hun minder kosten en krijg jij meer geld terug voor je auto.
Kom langs op de website en kom binnen 24 uur te weten wat jou schadeauto waard is.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *