RVS op maat

Dooradmin

mrt 20, 2017

RVS op maat bij Kraan & Roos!

Geïnteresseerd in RVS op maat? Wij van Kraan & Roos bewerken roestvast staal materialen op maat, zoals u het wenst. Veel producten zijn geschikt om te bewerken met RVS materiaal. Wij leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit producten bij tevreden klanten!

RVS materiaal: wat is dat?

RVS staat voor roestvast staal en het is een bekend en populair materiaal in Nederland. Dat komt omdat deze materialen tientallen jaren meekunnen en ook mooi blijven.
RVS is een metaalmenging van ijzer, chroom, nikkel en koolstof.
Het bewerken van dit materiaal is een specialistisch werk en daar wordt deskundigheid in maatwerk verwacht. U kunt bij Kraan & Roos verwachten dat bij ons de kwaliteit centraal staat.

Onze projecten.

Wij houden vier aandachtspunten centraal bij het bewerken van RVS materiaal voor onze RVS op maat. Onze vier aandachtspunten zijn kwaliteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en service. Voor onze klanten hebben wij al verschillende projecten mogen uitvoeren. De RVS op maat projecten die wij hebben uitgevoerd zijn:

  • Trappen
  • Sierhekken
  • Reclameborden
  • Frames
  • Machine-onderdelen
  • Balkonhekken

 
Naast deze projecten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse overige werkzaamheden zoals bijvoorbeeld RVS lassen en watersnijden. Voor meer informatie over al onze werkzaamheden en over de RVS op maat kunt u gerust contact opnemen.

Het roestvrij houden van je RVS materialen.

Om je RVS materialen roestvrij te houden, wordt er aangeraden om vooral geen scherpe materialen en bijtende stoffen te gebruiken. Om bijvoorbeeld je RVS spoelbak roestvrij te houden, kan je het beste elke dag je spoelbak schoonmaken met water en eventueel zachte zeep. Mocht er aanslag voorkomen, dan kan je het beste een reinigingsmiddel gebruiken. Gebruik zeker geen schuursponsje, dit kan juist krassen veroorzaken! Als je toch een schuurspons gebruikt om de spoelbak bijvoorbeeld goed schoon te maken, poets dan in de polijstrichting, zodat de krassen die ontstaan niet opvallen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *