Rijlessen Alphen aan den Rijn, lessen op maat, pakketten op maat, allemaal voordelen op een rijtje. De ideale opsomming voor mensen die graag willen gaan beginnen met hun rijbewijs. Je kan nu op jouw manier je rijbewijs halen, al is het met een spoed cursus of wil je het op jouw tempo doen. Alles kan en alles is op maat.
 

Pakketten rijlessen Alphen aan den Rijn

Er zijn verschillende pakketten mogelijk om te volgen. Laten we echter eerst beginnen bij de losse rijlessen en de intake rijles. De intake duurt 2 uur en de kosten bedragen €90,-. In deze twee uur neemt de instructeur je mee en test hoever je al bent en of je er gevoel voor hebt. Naderhand kan de instructeur je het juiste pakket aanbevelen. Het meest aanbevolen pakket is pakket B. Daarbij rij je 30 uur, heb je het theorie en praktijk examen. Dit alles voor €1560,-.
 
De meeste mensen doen er ongeveer 30 uur over om klaar te zijn voor het examen. Uiteraard kan het voor komen dat er wat meer uren nodig zijn. Deze zijn gemakkelijk aan te vullen met losse uren.
 

Losse uren rijlessen Alphen aan den Rijn

Het kan goed voorkomen dat je toch net wat extra uren nodig hebt. Dan is het natuurlijk zonde om nog een pakket aan te schaffen. Dan betaal je voor dingen die je helemaal niet nodig hebt. Losse rijlessen Alphen aan den Rijn gaan in twee soorten: één uur en anderhalf uur. De lessen van een uur zijn €45,- per stuk en de rijlessen van anderhalf uur zijn €67,50 per stuk
 

Rijlessen Alphen aan den Rijn met de beste instructeurs

De instructeurs die met je mee gaan zijn allemaal in het bezit van de juiste papieren en een hoop ervaring. Zo weet je dat absoluut goed zit en in goede handen bent. Ook ben je verzekerd dat je helemaal klaar bent voor je examens!
 

Rijlessen Alphen aan den Rijn
Rijlessen Alphen aan den Rijn

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *