Wanneer je een bedrijf runt waarbij je te maken hebt met verschillende ritten, zoals bij een transportbedrijf, een bouwbedrijf of een taxibedrijf is het belangrijk om een correcte kilometerregistratie te voeren. Alle bedrijfsbusjes en auto’s moeten een goede riteregistratie voeren, dit kan een behoorlijke klus zijn. Niet alleen het aantal kilometers moet geregistreerd worden, ook het doel van de rit.
Niet alleen de bestuurders van de voertuigen hebben het druk met deze administratie, de gegevens moeten ook nog verwerkt worden op de financiële administratie.  Je kunt je voorstellen dat het totaal ontzettend veel tijd kost.
Daarnaast is het lastig om je personeel te tracken op het moment dat je een spoedklus binnen krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een loodgietersbedrijf dat gebeld wordt voor een grote verstopping, dit moet zo snel mogelijk opgelost worden. Hiervoor is het handig dat je de medewerker kunt sturen die het dichts in de buurt is van de klus.
De oplossing voor dit probleem is gemakkelijk dan je denkt, er bestaat namelijk zoiets als de auto GPS tracker van Decos.

Besparen van kosten

De auto GPS tracker biedt op eenvoudige wijze inzage in het rijgedrag van je werknemers. Niet alleen de gereden kilometers en de exacte locatie van de auto is te zien, de tracker kan ook de maximumsnelheid en het remgedrag achterhalen. Er kan voor ieder voertuig voorzien van de tracker een rapportcijfer berekend worden, dit om inzage te krijgen in het rijgedrag.
Wanneer je ziet dat iemand erg milieuonvriendelijk rijdt kun je deze persoon aanspreken en kijken of het rijgedrag kan veranderen, dit is uiteraard niet alleen goed voor het milieu, ook voor de kosten.
 
Je bespaart niet alleen op benzinekosten, ook op personeelskosten. Het automatisch verwerken van alle ritten scheelt ontzettend veel tijd. Met slechts één druk op de knop heb je zo een rapport waar alles netjes in verwerkt staat. De cartracker van Decos is goedgekeurd door de belastingdienst om te gebruiken voor je ritregistratie.
Wil je meer informatie lezen over de cartracker? Klijk dan op cartracker.nl
Ook als je jouw auto wilt verkopen dan krijg je meer geld voor je auto terug.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *