Wilt u een keer heerlijk culinair genieten in een restaurant omgeving Utrecht. Dan kunt u bij ons terecht. De heerlijkste gerechten worden bij ons in stijl geserveerd voor u. De gerechten die bij ons geserveerd worden zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Wij zullen ons team even aan uw voorstellen zodat u een beeld bij onze werkwijze zult hebben. We beginnen daarom bij onze chef-kok Sander. Hij maakt voor u de heerlijkste gerechten. De focus die hij op zijn gerechten legt heeft altijd te maken met de ultieme smaakbeleving. Daarnaast werkt hij het liefst met de meest verse topproducten. Hij gaat voor het creëren van de beste gerechten, door naar zijn mening beste werkwijze. Daarnaast staat ook Anne Hovels klaar om u te verwelkomen. Door de opleiding aan de Cas Spijkers Academie weet zij als de beste hoe ze uw gastvrouw kan zijn en u het best kunt ontvangen bij het eten. Zij adviseert u het liefst over de verschillende kazen die wij op het menu hebben staan. Voor een culinair hoogstaand restaurant moet u bij ons zijn.

Arrangementen bij restaurant omgeving Utrecht

Naast heerlijk eten serveren we bij restaurant omgeving Utrecht ook de beste wijnen. Op onze uitgebreide wijnkaart staan honderden verschillende wijnen die wij u kunnen aanbieden. Door deze ruime keuze is het mogelijk om bij elk gerecht een passende wijn te vinden. Wij adviseren hier graag in. Ook is het bij ons mogelijk om een wijnarrangement te bestellen. Hierin zetten wij de lekkerste wijnen voor u op een rij. Op onze website kunt u de wijnkaart bekijken.

Service van deur tot deur

Wanneer u nog naar huis moet, maar daarbij wel een lekker wijntje opheeft, regelen wij bij restaurant omgeving Utrecht de mogelijkheid tot een taxivervoer naar uw bestemming. Voor een aftand van onder de 10 Kilometer kunt u bij ons een retour boeken van €27,50.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *