Er zijn veel oude woningen die slechte balklagen hebben. Deze worden de komende jaren verbeterd. Dit is erg noodzakelijk, want op die manier heb je een renovatievloer die de oplossing is voor uw project omtrent de vloer. De balken die gemaakt zijn van hout worden vervangen door materiaal van deze tijd. De balken zijn vaak goed bestemd tegen warmte en vocht. Ook tegen kou zijn deze goed te houden. Wanneer een huis wordt gerenoveerd is het vaak een doel om de isolatiewaarde te verbeteren. Op die manier wordt alles van de vloer verbeterd. Wanneer een vloer goed geïsoleerd is, zal dit leiden tot een goede werk of woonomgeving.

Een renovatievloer is een goede oplossing

De renovatievloer die bij ons wordt gemaakt voldoet aan alle eisen die tegenwoordig worden gesteld. We geven u graag een voorbeeld van een van onze vloeren. Zo hebben we een cassettevloer 6.2. Wanneer u wel eens gehoord heeft van deze vloer, deze is een keer langs geweest in een programma op televisie. Samen met een bouwbedrijf hebben we deze toen in een huis in Leeuwaarden gemonteerd. In dit programma werd deze vloer gemonteerd in een renovatiehuis. Dit huis is uiteindelijk prachtig verbouwd.

De twee varianten

We hebben u net al iets verteld over de 6.2 variant, maar daarnaast hebben we ook een 6.1 variant. De 6.1 renovatievloer is verschillende liggerlengtes en een breed assortiment. Deze is niet meer weg te denken en deze zorgt ervoor dat stalen liggers tot 10x beter beschermd worden. Deze zijn verzinkt doormiddel van staal.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *