Relatiegeschenken zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je op een eenvoudige manier een goede indruk achterlaten op beurzen of evenementen? Kies dan voor de goedkope relatiegeschenken!

Soorten goedkope relatiegeschenken?

Een veel voorkomende vorm van relatiegeschenken zijn kleine giveaways, zoals pennen en sleutelhangers. Voor de zomer doen de keycords en de zonnebrillen met bedrukken het zeer goed. Heb je echter belangrijke zakenrelaties dan kun je niet aankomen met een bedrukte zonnebril. Wanneer je luxe relatiegeschenken zoekt dan kun je tijdens feestdagen bijvoorbeeld kiezen voor een fles wijn met bijbehorende houtenkist met bedrukking van logo.

Relatiegeschenken effectief inzetten

Veel webshops maken tegenwoordig al gebruik van het effectief inzetten van relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan de fitness en eiwitpoeder webshops. Deze type webshops kunnen eenvoudig goedkope promotieartikelen weggeven bij iedere bestelling. De kosten dek je in met je producten en je geeft je klanten een gratis artikel met een bedrukking van jouw logo. Dit maakt de klant tevreden, die gene neemt het product zoals een bidon of een tasje mee naar de sportschool en maakt automatisch reclame binnen de doelgroep. Relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn!

Voor evementen

Tijdens evenementen kun je eenvoudig gebruik maken van kleine giveaways zoals sleutelhangers en dergelijke. Echter is het aan te raden om tevens je bedrijf op een professionele manier te promoten door gebruik te maken van promotietextiel, zoals een polo of een t-shirt bedrukt met jouw logo. Eenvoudig reclame maken voor jouw bedrijf en professioneel voor de dag komen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *