Er zijn weinig nieuwssites op internet te vinden die niet bomvol staan met advertorials oftewel reclamebanners. Voor je het weet heb je er op een geklikt en zit je weer op een andere website. Heel lastig wanneer je met een telefoon of tablet aan het server bent omdat de terugknop nu eenmaal wat lastiger gepositioneerd is. Frank News biedt de oplossing door een advertentievrije nieuwssite aan te bieden.
 

Geheel reclamevrij

Frank News is een nieuwssite op basis van een reclamevrij platform waarbij er een duidelijke navigatiestructuur wordt geboden zodat elke bezoeker snel en gemakkelijk zijn weg kan vinden op de site. De nieuwssite is een initiatief van de Candid Group en biedt een open een eerlijk nieuwskanaal.
 
In tegenstelling tot andere nieuwssites is Frank News niet mainstream maar juist eigenwijs en innoverend en soms shockerend. Waar anderen stoppen, gaat Frank News verder.
 

Binnen- en buitenlands nieuws

Niet alleen is het nieuws uit het binnenland afkomstig maar ook uit het buitenland. Wie op de hoogte wil blijven van het laatste spraakmakende nieuws zonder censuur die is bij Frank News van harte welkom. Wat je bij deze nieuwssite kunt verwachten is dat er goede research plaatsvindt en de cijfers door middel van analyses boven water worden gehaald. Op die manier komen interessante verhalen en de nieuws blogs tot stand.
 

Nieuwsbrief

Je kunt je op de website aanmelden voor de nieuwsbrief. Zodoende ben en blijf je op de hoogte van alle updates. Op elk gewenst moment kun je jezelf uitschrijven waardoor je geen updates meer ontvangt.
 

Vind ons terug op Facebook

Uiteraard vind je ons ook terug op Facebook waarbij wij met grote regelmaat waardevolle berichten publiceren. Het aantal Facebook Likes liegt er niet om Daaruit blijkt dat wij al een hoop trouwe fans hebben opgebouwd en daar zijn we trots op.
 
 
 
Deel dit bericht met je vrienden en post hem op Facebook, Twitter of Google Plus!
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *