De meeste mensen hebben als doel om te studeren. Door te studeren verhoog je jouw kansen op een betere baan. Een betere baan betekent in vele gevallen ook betere arbeidsvoorwaarden en salaris. Geld verdienen is essentieel. Je wilt voor jezelf en anderen zorgen. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen. Je kan bijvoorbeeld werken, een lening aanvragen of de Oudejaarsloterij winnen.Toch zijn er ook andere (en leukere) manieren om aan geld te komen. Dit artikel zal een aantal bijzondere manieren om geld te verdienen opnoemen.
De lotto winnen terwijl je dood bent
Donald Peters, een 79-jarige Amerikaan kocht elk jaar 2 loten voor de nationale loterij op dezelfde dag: eentje voor zijn vrouw en eentje voor zichzelf. Peters deed dit al 20 jaar lang, elk jaar bij dezelfde winkel. Totdat hij op desbetreffende dag een hartaanval kreeg en kwam te overlijden. Opmerkelijk was het toen Peters het winnende lot had! Peters’ vrouw vond het lot en kreeg de jackpot: 10 miljoen dollar. Peters’ zoon had het volgende te zeggen over het feit dat zijn vader niet kon genieten van de hoofdprijs:
“He would be very mad, he just passed away and she won a lot of money.”
Geld uit de afvoer
Dames opgelet! Hoe vaak raken jullie je ringen, sieraden of armbanden kwijt?! Een vrouw in Phoenix, Arizona had haar kostbare, 24 karaat gouden ring verloren tijdens een bezoekje aan de toiletten in een lokaal restaurant. 2 loodgieters kregen de taak om de ring uit de wasbak te halen. De kans dat de ring nog te pakken zou zijn was erg klein. Toch lukte het! Als dank kregen de 2 loodgieters 400 dollar per persoon als beloning. Dat is nog eens snel geld verdienen!
Een pot met goud
De kansen dat er nu goud ligt in jouw tuin is heel erg klein. Toch bleek het zo te zijn voor Jeff Bidelman, een Amerikaan die meehielp met de verhuizing van een familielid. Wat hij vond in de nieuwe tuin van zijn kennis shockte de hele buurt: een emmer vol met gouden munten. Wat bleek? De vorige eigenaren wantrouwden de banken. Hierdoor bewaarde de bewoners hun kapitalen. Waarom de oude bewoners de emmer niet mee hebben genomen naar hun nieuwe huis weet niemand…
Boekhouders
Indien je veel geld verdient of uitgeeft, is het soms lastig om na te gaan hoeveel geld je hebt en waar het geld naar toe moet. Een accountant kan ervoor zorgen dat je ordes op zaken zijn. Bij Accountants Rotterdam krijg je keuze uit de beste accountants die u kunnen assisteren met uw wensen. Voor meer informatie over het inhuren van accountants,klik dan hier!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *