Bedden zijn te vinden in alle soorten en maten. In vele gevallen heeft een bed een rechthoekige vorm, om ruimte te besparen en om de gebruiker zoveel mogelijk ruimte te geven om lekker te slapen. Een rechthoekig bed is voor sommige mensen misschien niet echt spannend of uniek. Gelukkig zijn daar oplossingen voor! Er zijn in Nederland verschillende partijen actief die op maat gemaakte bedden leveren. Als klant kan je kiezen uit verschillende vormen, stoffen, maten en bekleding. Zodoende kan je een bed inrichten volgens je eigen ideale en wensen! Hoe handig is dat?! Dit artikel zal een aantal beddenvormen meenemen die vaak gekozen worden door miljonairs. De sky is the limit zullen wij zeggen!
Hartje
Een bed in de vorm van een hartje. Misschien klinkt dat niet praktisch (aan de bovenkant is het bed breed en aan de onderkant is het bed te smal), maar romantisch is het wel! Een hartjesbed doet het altijd goed op Valentijnsdag.
Rondje
Een bed in de vorm van een rondje. Waar moet je gaan liggen? Wat is de boven- en onderkant van het bed? Zelf heb ik de mogelijkheid gekregen om gebruik te maken van een rond bed. Een voordeel is dat het bed enorm breed is. Voor alleenstaande vrouwen of mannen is dit heerlijk. Je krijgt in ieder geval wel veel lig ruimte terug die je weer kan gebruiken voor andere dingen.
Vierkant
Een bed in de vorm van een vierkant. Dit klinkt heel saai, maar gelukkig hoeft het niet saai te zijn. Je kan liggen hoe je wilt liggen. Wil je een keer 90 graden draaien? Dat is mogelijk! Wil je een keer bij het voeteneind slapen? Dat kan ook!
Vliegtuig
Een bed in de vorm van een vliegtuig is erg uniek. De vraag is echter: is een bed in de vorm van een vliegtuig comfortabel genoeg? Wij denken van niet. De romp van een vliegtuig is erg smal. De vleugels van een vliegtuig maken het vliegtuig breder. Als bed heb je weinig ruimte om breed te liggen. Het gedeelte van het bed (de vleugels van een vliegtuig) is ruimte dat je niet kan gebruiken. Het idee is uniek, maar wij willen liever een “gewoon” bed!
Gewone bed
Misschien is een “gewoon” bed saai, waar kiezen uiteindelijk voor een rechthoekig bed. Zelf een bed kopen? Dat kan! Beddenspecialist Ruwette staat bekend om zijn hoge kwalitatief goede bedden en matrassen. Er is keuze uit tientallen, zo niet honderden verschillende soorten bedden. Voor elk wat wils dus!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *