Voetbal je op hoog niveau? Dan is professionele voetbalkleding wel zo wenselijk. Shirts van kwaliteit. Een sporttenue is sowieso onmisbaar, ook als je bij een amateurclub voetbalt. Amateurvoetbal of op professioneel niveau, voetbalkleding zorgt ervoor dat jullie een eenheid uitstralen. Een team. Een club. Samen staan jullie sterker. Daarnaast is het natuurlijk handig om te weten naar wie je de bal moet spelen. Niet voor niks hebben voetbalclubs een uit- en een thuisshirt. Moeten ze tegen een club die dezelfde kleuren dragen, dan moet de uitploeg de uitshirts dragen. Naast dat hetzelfde tenue zorgt voor een eenheid, helpt het ook tegen pesten. Iedereen is hetzelfde en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen arm en rijk. Het belangrijke aan sportkleding is dat het goed zit en niet belemmerd in bewegingsvrijheid. Voetballen in een stugge spijkerblouse vindt niemand een goed idee. Voetbalkleding moet ook bedrukt worden. Er moeten nummers, sponsoren en logo’s op komen te staan. Merchandising Concepts is een drukkerij die gespecialiseerd is in het bedrukken van sportkleding. Wil je kwaliteit? Dan kies je voor Merchandising Concepts.
 

Kwaliteit van voetbalkleding

Voetbalkleding of eigenlijk sportkleding in het algemeen moet goed zitten. Het moet van een absorberende stof zijn gemaakt. Tijdens het voetballen zal je waarschijnlijk wel gaan zweten. Een shirt en broekje dat het zweet snel opneemt en ook weer snel droogt, is dan wel zo fijn. De kleding moet dus ook ademen. Het moet ook erg licht zijn. Je wilt namelijk geen hinder ondervinden bij het dragen ervan. Een shirt dat erg zwaar is, beperkt je bij het rennen en dus ook in je snelheid. Daarnaast moet voetbalkleding flexibel zijn. Je moet je er lekker in kunnen bewegen. Trek je spontaan een sprintje? Dan moet je die ruimte ook krijgen. Niks is zo vervelend als er ineens een naad loslaat, omdat jij plotseling een rare beweging maakt. Het moet goed passen en natuurlijk moet het de juiste uitstraling hebben.
 

Uitstraling sportkleding

Als voetbalteam probeer je natuurlijk je tegenstander te intimideren. Op het veld door dingen te roepen, zonder dat de scheids dit door heeft. Door je voetbalkunsten te laten zien. Maar ook door een eenheid uit te stralen. Bij dat laatste hoort professionele voetbalkleding. Een team dat in shirts loopt waarbij het logo verwassen is en de nummers afgebladerd zijn, is niet heel intimiderend. Sterk en krachtig, dat is wat het moet zijn. Bij Merchandising Concepts snappen ze dat. Eén geheel, kleding die past, die het juiste uitstraalt én die goed te wassen is. Niet voor niks komen grote voetbalclubs naar hen toe om hun voetbalkleding te laten bedrukken. Het is namelijk belangrijk dat de sportkleding op de juiste manier bedrukt wordt. Na een paar keer wassen, mag het shirt niet faal worden en mogen de letters en de rest van de bedrukking niet loslaten. De juiste druktechniek moet dus worden bepaald. Zo heb je:

  • zeefdruk
  • flexdruk
  • borduren
  • sublimatie
  • powertransfer

Laat je adviseren over de juiste druktechniek en geniet van kwalitatief goede sportkleding.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *