Hoe lijkt het jou om gezellig uit eten te gaan? Delft is een van de unieke plekken in Nederland die zo rijk van historie is, maar zijn pracht nooit is verloren. Wie in de binnenstad van Delft komt, zal merken dat deze stad zijn geschiedenis nog ademt. Honderden jaren van historie liggen hier bewaard, wat de stad tot op de dag van vandaag nog tekent. Het bijzondere is dat deze achtergrond nog steeds voelbaar is in markante stad. Uit eten Zuid Holland, doe je in ieder geval in Delft.
 
Sfeervol Delft
Naast zijn rijke historie is Delft ook gewoon een hele gezellige stad. Met de Technische Universiteit is er altijd wel leven in de brouwerij. Zo ook op de verschillende knusse pleinen met de vele terrassen. Een van die terrassen in de Beestenmarkt wat ’s zomers helemaal vol staat met bistro stoeltjes en waar student, toerist of voorbijganger even neerploft voor een koel drankje.
 
Belgisch Bier Café Belvédère
Een van de kroegjes die hier zijn bier tapt is Belgisch Bier Café Belvédère. Het hele jaar door kan je bij hen terecht voor een drankje, een lunch of dineren. Voor uit eten Zuid Holland ben je hier in ieder geval bij de juiste gekomen. Binnen in het restaurant is de sfeer te proeven. Een doorleefd bruin café waarin de gezelligheid van de gasten en uitbater direct opmerkt. Knip maar met de vinger en een biertje zal ingeschonken worden.
 
Uit eten Zuid Holland
Voor uit eten Zuid Holland heeft de kok een heerlijke maar gewone kaart gemaakt. De kwaliteit van het eten is opperbest. De keuze op de kaart is dan ook niet moeilijk gemaakt, want wat je ook kiest, alles zal in de smaak vallen. En dan het biertje erbij niet te vergeten. Belgisch Bier Café Belvédère is niet voor niets een Belgisch Bier Café. Er is namelijk keuze uit meer dan 80 verschillende Belgische bieren van zowel de tap als de fles. Reserveer snel voor een gezellig plekje aan een tafel van Belgisch Bier Café Belvédère. Eetsmakelijk en Proost!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *