Met de auto naar Primark Almere? Hier leest u meer over Primark Almere parkeren

De Primark in Almere is gevestigd in het centrum van de stad, namelijk op het adres Metropolestraat 11 (postcode: 1315 KK Almere). In het centrum van Almere is voldoende parkeergelegenheid, dus het is zeker mogelijk om met de auto naar de Primark in Almere te komen. In dit artikel leest u meer over de parkeergelegenheid in de directe omgeving van de Primark in Almere, voor meer informatie over Primark Almere parkeren.

Parkeergarages in de buurt voor Primark Almere parkeren

Er zijn drie parkeergarages in de buurt van de Primark in Almere waar u terecht kunt voor Primark Almere parkeren. De eerste parkeergarage waar u terecht kunt om uw auto neer te zetten is de Metropolegarage in Almere. Deze parkeergarage ligt op loopafstand van de Primark, dus het is erg eenvoudig om de auto hier te parkeren en vervolgens te gaan winkelen bij Primark. En omdat de Metropolegarage in het centrum van de stad erg ruim is, is er bijna altijd wel een plekje vrij voor uw auto. U vindt de Metropolegarage in de Regisseurstraat, op nummer 1. Mocht de Metropolegarage toch vol zijn, dan kunt u terecht bij de zogeheten Leerlinggarage voor Primark Almere parkeren. De Leerlinggarage ligt, net als de Metropolegarage, op loopafstand van de Primark in het centrum van Almere. U vindt de Leerlinggarage in de Spoordreef, op nummer 18. Tot slot is er nog de Regisseurgarage voor Primark Almere parkeren. Ook deze garage bevindt zich in het centrum van Almere en ook vanaf deze garage is de Primark in Almere gemakkelijk lopend te bereiken. En omdat ook deze garage erg ruim is en voldoende capaciteit heeft voor het drukke stadscentrum van Almere, is ook hier gemakkelijk een plekje te vinden voor uw auto. U vindt de Regisseurgarage in de Regisseurstraat, op nummer 5.
Zelfs als u met een grote auto komt of zelfs met meerdere auto’s verschijnt, is er wel een plekje te vinden in één van de garages voor Primark Almere parkeren. En omdat alle garages in de buurt van Primark Almere liggen, kunt u gemakkelijk lopend met uw aankopen terug naar uw auto na het winkelen bij Primark.

De prijzen van Primark Almere parkeren

De tarieven van de Metropolegarage, de Leerlinggarage en de Regisseurgarage voor Primark Almere parkeren zijn ongeveer 2 euro per uur. Wilt u minder betalen voor het parkeren van uw auto, dan wordt aangeraden om uw auto buiten het centrum te parkeren. Zo wordt de loopafstand naar Primark Almere langer, maar het parkeren wel goedkoper.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *