Vanaf het moment dat je ervoor kiest om een kindje te krijgen breken er spannende tijden aan. Het is natuurlijk ontzettend leuk om een baby op komst te hebben. Tijdens de zwangerschap kun je je helemaal gaan richten op de komst van de kleine. Zo kun je beginnen met de babykamer, het kopen van kleren en de hele babyuitzet. Tijdens de zwangerschap kun je ook al genieten van de echo’s die je laat maken.
Naast de medische echo’s kun je er ook voor kiezen om een pretecho te laten maken. Een pretecho is eigenlijk een benaming voor alle echo’s die je ‘extra’ laat maken naast de medische. Bij pretecho Roosendaal in Brabant kun je terecht voor verschillende soorten pretecho’s.
 

Voorbeelden van een pretecho

Bij Pretecho & zo ben je aan het juiste adres om in een gezellige en warme sfeer kennis te maken met je baby. Een pretecho laat je niet vaak maken, dus het is belangrijk om ergens heen te gaan waar je je prettig voelt. Er zijn verschillende soorten echo’s waar je voor kunt kiezen. Vanaf ongeveer de 15e week kun je een geslachtsbepalende echo laten doen.
Natuurlijk kun je hier ook terecht voor de bekende 3d pretecho, waarbij je echt kennis kunt maken met je kindje. Je kan zien op wie de kleine lijkt en je krijgt de foto’s mee naar huis. Een wat nieuwere techniek is de 4D echo, tijdens deze echo krijg je een filmpje te zien van jouw baby in de buik. Het filmpje wordt gemaakt door een reeks foto’s snel achter elkaar af te spelen. Uiteraard kun je hier een DVD van mee naar huis nemen.
De werknemers bij Pretecho & zo zijn medisch geschoold en bezorgen je graag een onvergetelijke ervaring.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *