Op bepaalde websites kan je torrents downloaden.
Sommige mensen gebruiken liever nieuwsgroepen maar die zijn tegenwoordig nogal vervuild met incomplete en foutieve downloads. Wat is de beste manier om te multimedia te downloaden?

Popcorntime

popcorntimeAls je alleen de laatste films wilt zien, kan je kiezen voor Popcorntime.
Een groot voordeel van Popcorntime is dat je een film uitkiest met ondertiteling en al en gelijk kan beginnen met downloaden. Dat is een groot voordeel qua tijd, je hoeft immers niet te wachten tot een film binnen is. Een ander voordeel is dat er tegenwoordig naast streamers e.d. ook veel smart TV’s zijn die Popcorntime uitstekend ondersteunen. Je kan dus vanuit je luie stoel een film uitzoeken die in sommige gevallen nog niet eens officieel uit is gekomen. Erg handig, maar wat moet je doen als je iets anders dan een film wilt downloaden? Dat kan natuurlijk niet met Popcorntime.

Games, muziek en apps downloaden?

Tegenwoordig downloaden mensen games, films, app en muziek uit nieuwsgroepen of met torrents. Downloaden uit nieuwsgroepen heeft een enorm voordeel. Je hoeft niet te uploaden, de downloadsnelheden zijn zo hoog als een internetverbinding toelaat. Het is helaas een feit dat nieuwsgroepen vol zitten met rotzooi, bestanden met een wachtwoord erop of dingen die je helemaal niet wilt downloaden.
De beste manier om te downloaden is in de meeste gevallen middels torrents.
Torrents stellen je niet altijd in staat om zo snel te downloaden als uit nieuwsgroepen.
Je bent namelijk afhankelijk van de downloadsnelheden van mensen die een bestand willen uploaden. Als ze met een zeer trage verbinding vanaf de andere kant van de wereld een torrent uploaden, kan het soms erg lang duren. Maar, je hebt toegang tot veel meer bestanden. Terwijl er in nieuwsgroepen enkele tientallen terabytes aan data zijn opgeslagen, is de hoeveelheid data in torrents niet eens te achterhalen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *