Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen kunnen in veel situaties erg handig zijn. Ze kunnen perfect dienst doen als hulpmiddel tijdens bijvoorbeeld barbecues, picknicks en verjaardagen. De aanschaf van plastic wijnglazen brengt veel voordelen met zich mee en bij Daily Style kun je kiezen uit een enorm aanbod. Wij hebben plastic wijnglazen in huis die zowel compact, functioneel als voordelig zijn. Plastic wijnglazen koop je bij Daily Style!
 

Waarom plastic wijnglazen?

De plastic wijnglazen die wij verkopen zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Na afloop zijn de glazen eenvoudig weg te gooien waardoor je geen stapels vaat overhoudt. Ook zal je geen last hebben van gebroken glas. Wij verkopen onze plastic wijnglazen in kleine aantallen waardoor je er nooit te veel over zal houden.
 
Onze wijnglazen zijn minstens net zo functioneel te noemen als traditionele wijnglazen. De glazen zijn 9 cm lang en 6 cm in diameter. Met een inhoud van 150 ml zijn ze uitermate geschikt voor feestjes en gerelateerde gelegenheden.
 

Flexibele voorwaarden

Bij Daily Style kun je genieten van zeer klantvriendelijke spelregels. Als je boven de 3 euro bestelt heb je je bestelling al binnen 2 tot 3 werkdagen in huis, en daarnaast kun je binnen 14 dagen na aankoop nog retourneren.
 
Als je liever onze producten in het echt bekijkt dan in onze webshop is dit bij Daily Style geen probleem. Wij beschikken over maar liefst vier fysieke winkels, waarvan drie in Amsterdam en de ander in Almere. Deze winkels zijn 7 dagen per week geopend en zijn daarnaast goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ons personeel is ervaren en heeft passie voor haar vak. Als je op zoek bent naar een specifiek product zullen we je met plezier verder helpen.
 
Heb je interesse in onze plastic wijnglazen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze winkels.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *